Beau Ponnet hoopt op een volwaardig seizoen bij Hamme, waar hij samen met zijn broer Warre blijft spelen.
Volledig scherm
Beau Ponnet hoopt op een volwaardig seizoen bij Hamme, waar hij samen met zijn broer Warre blijft spelen. © Geert De Rycke

Beau Ponnet (VW Hamme): “Hopelijk kan ik dit seizoen samen met mijn broer meer op het veld staan”

Voetbal 3NABij Vigor Wuitens Hamme zijn ze uit de startblokken geschoten na anderhalve week rust. Ze beginnen aan de oefengalop met woensdag een oefenmatch tegen Sinaai en zondag de eerste speeldag in de Croky Cup, om 16u thuis tegen Wambeek-Ternat.

 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 1. Arne Baers komt ten val op de mijnterril in Beringen: “Risico’s nemen, hoort erbij”
  Veldrijden

  Arne Baers komt ten val op de mijnterril in Beringen: “Risico’s nemen, hoort erbij”

  Arne Baers (Acrog Balen) werd op één ronde voor het einde van de Ethias Cross in Beringen uit koers genomen. Geen finish in eigen stad dus en dat zag de Palenaar toch liever anders. “Natuurlijk ben ik gestart om aan te komen, maar het was heel zwaar. Bovendien kwam ik in de slotfase ook nog eens ten val, waardoor ik het helemaal kon vergeten. Jammer, maar op naar de volgende cross. Met meer geluk”, reageert Baers.