Wim De Decker staat voor z'n vuurdoop bij SK Beveren op bezoek bij Beerschot.
Volledig scherm
Wim De Decker staat voor z'n vuurdoop bij SK Beveren op bezoek bij Beerschot. © Belga

Bateau amper een paar uur officieel Beveren-speler en meteen in de selectie: “Spelers van zijn type hebben minder tijd nodig”

voetbal challenger pro leagueSK Beveren start het nieuwe seizoen van de Challenger Pro League op zaterdag met een verplaatsing naar Beerschot. Daags voordien stelde het met Sheldon Batea (31) een nieuwe, ervaren, centrale verdediger voor. Die zit zowaar meteen in de selectie van hoofdcoach Wim De Decker.

 1. Briek Mersseman krijgt dit seizoen kansen bij leider Lo-Reninge: “We hebben van niemand schrik”
  voetbal vierde provinciale A

  Briek Mersseman krijgt dit seizoen kansen bij leider Lo-Reninge: “We hebben van niemand schrik”

  Na vier speeldag is JV Lo-Reninge de ietwat verrassende leider in vierde provinciale A. De blauw-zwarte formatie verzamelde tien punten en scoorde al negentien doelpunten in de maand september. Een van de uitblinkers van het seizoensbegin is de jonge spelverdeler Briek Mersseman, die afgelopen weekend een hattrick scoorde bij de ruime 8-1-overwinning tegen Koekelare B.
 2. Olivier Deman scoorde bij nationale beloften en wil dat nu ook doen voor Cercle Brugge op AA Gent: “Dubbel doel”
  voetbal jupiler pro league

  Olivier Deman scoorde bij nationale beloften en wil dat nu ook doen voor Cercle Brugge op AA Gent: “Dubbel doel”

  Terwijl op Cercle Brugge onder de nieuwe T1 Miron Muslic de heropstanding werd voorbereid, vertoefde Olivier Deman tien dagen bij de nationale beloftenploeg. Hij scoorde tegen Nederland, en keerde daardoor met een goed gevoel terug naar de Vereniging. “Met uitmatchen op Gent en Union staan we weer voor een zwaar tweeluik, maar in België kan je elke match winnen.”
 1. Wanneer kies je best voor de gratis ziekteverzekering van de overheid in plaats van voor een mutualiteit?
  Spaargids.be

  Wanneer kies je best voor de gratis ziektever­ze­ke­ring van de overheid in plaats van voor een mutuali­teit?

  De wettelijke ziekteverzekering is verplicht in België. Dit systeem biedt iedereen toegang tot medische verzorging. Om van dat systeem te kunnen genieten, moet je je aansluiten bij een ziekenfonds of bij de Hulpkas voor Ziekte en Invaliditeitsverzekering (HZIV). Maar hoe bepaal je die keuze? En waarin schuilt het verschil tussen ziekenfonds en hulpkas? Spaargids.be zet het voor je op een rij.