Louis Baertsoen lukte een opmerkelijke transfer. De Aarschottenaar trekt voor sport en studies naar de States.
Volledig scherm
Louis Baertsoen lukte een opmerkelijke transfer. De Aarschottenaar trekt voor sport en studies naar de States. © Guy Meurs

Basketbalploegen beginnen aan voorbereiding op het nieuwe seizoen

BasketbalDe meeste basketbalploegen in de regio hebben de trainingen hervat en plannen de eerste oefenwedstrijden. Voor nogal wat teams zijn er veranderingen. In tegenstelling tot de voorbije jaren vat de competitie voor de meesten pas begin oktober aan. Bovendien ziet de reeksindeling er vaak ook helemaal anders uit.

  1. Stijn Stijnen en Patro Eisden mikken op nieuwe uitzege tegen Mandel: “Ondertussen is de vraag naar tickets en vip-diners voor het bekerduel tegen Brugge enorm”
    voetbal eerste nationale

    Stijn Stijnen en Patro Eisden mikken op nieuwe uitzege tegen Mandel: “Ondertus­sen is de vraag naar tickets en vip-di­ners voor het bekerduel tegen Brugge enorm”

    Het was voor Stijn Stijnen een drukke werkweek op Patro Eisden. Naast de voorbereiding voor de uitwedstrijd tegen Mandel, kreeg ook de invulling van het bekerduel tegen Club Brugge een definitief kader. In samenspraak met Club vindt de partij plaats op woensdag 9 november om 20.45 uur. De kaartenverkoop voor deze partij ging woensdag van start en is te vinden op de website van Patro Eisden. “Het zijn inderdaad helse tijden. De belangstelling voor het bekerduel is enorm, net als de aanvraag voor kaarten”, weet de Eisdense trainer.