Linkeraanvaller Bas Saillart komt over van Berchem Sport naar Thes Sport.
Volledig scherm
Linkeraanvaller Bas Saillart komt over van Berchem Sport naar Thes Sport. © Borgerhoff

Bas Saillart is de eerste transfer van Thes Sport: “Na een mooie periode bij Berchem Sport blij met stap hogerop”

Voetbal Eerste nationaleBij eerstenationaler Thes Sport zijn ze niet blijven stilzitten. Voorzitter Wendy De Wit was de laatste weken druk in de weer om de sterkhouders bij de club te houden. Ondertussen hebben de meesten hun contract verlengd. Ook werd de eerste inkomende transfer gerealiseerd met linkeraanvaller Bas Saillart die overkomt van Berchem Sport uit een reeks lager. Voor de 21-jarige Antwerpenaar uit Kontich een mooie transfer. Een verrassing?

 1. Matz Sels herovert na acht maanden afwezigheid basisstek in doel bij Strasbourg: “Zo snel mogelijk naar beste vorm groeien”
  Voetbal Belgen in het buitenland

  Matz Sels herovert na acht maanden afwezig­heid basisstek in doel bij Strasbourg: “Zo snel mogelijk naar beste vorm groeien”

  Matz Sels vierde vorig weekend zijn wederoptreden in doel bij Strasbourg na acht maanden afwezigheid met een 2-3-zege tegen Bordeaux. Een vervolg tegen de sterren van PSG kwam er niet (Strasbourg verloor met 1-4), maar de 29-jarige Lintenaar genoot wel met volle teugen. Blij als hij is om het slot van de competitie nog vol te kunnen maken.
 1. Bekijk hier de samenvatting van Dortmund-Manchester City
  Play
  Champions League

  Bekijk hier de samenvat­ting van Dort­mund-Manchester City

 2. Kijk hier naar de hoogtepunten van Liverpool-Real Madrid
  Play
  Champions League

  Kijk hier naar de hoogtepun­ten van Liverpool-Re­al Madrid