Bas Saillart (Berchem) kijkt bedrukt en voelt de bui al hangen in de wedstrijd tegen Eendracht Aalst.
Volledig scherm
Bas Saillart (Berchem) kijkt bedrukt en voelt de bui al hangen in de wedstrijd tegen Eendracht Aalst. © Mpics

Bas Saillart en Berchem Sport blijven in hetzelfde bedje ziek tegen Eendracht Aalst (0-2): “We liepen wéér achter de feiten aan”

voetbal tweede nationale BBerchem begon niet voor het eerst dit seizoen met een achterstand aan de partij. Na een fout op Mbaye in de zestien zette Van Den Eynde de penalty om, 0-1 voor Aalst na tien minuten. De thuisploeg verdiende daarna een goal en meteen na rust kon de bal op de stip na een fout op Van Den Driessche. Maar de scheids gaf geen krimp en net op het moment dat Berchem een slotoffensief inzette, kopte Mbaye de 0-2 binnen op aangeven van Geenens.

  1. Falke Vandecaetsbeek (SV Belisia): “Hoofdwonde baart me dan toch geen zorgen”
    voetbal tweede nationale b

    Falke Vandecaets­beek (SV Belisia): “Hoofdwonde baart me dan toch geen zorgen”

    Met nog iets meer dan tien minuten op de stadionklok, bleef Falke Vandecaetsbeek (SV Belisia) languit op de mat liggen. Scheidsrechter Clerx besefte meteen de impact van het kopduel tussen Apiah Offori (Hasselt) en de middenvelder uit het thuiskamp en legde de partij meteen stil. “Met een tulband, vakkundig aangelegd door verzorger Kurt Peters, kon ik de partij uiteindelijk volmaken en was het bloeden ook gestopt. Na de partij werd de zwachtel verwijderd en bleek er toch nog wat bloed uit de wonde te sijpelen. De pijn ter hoogte van de slaap stak ook weer de kop op, zodat we toch naar het ziekenhuis trokken”, aldus de 22-jarige middenvelder.