Verdediger Bart Kolen en Wezel gaan zaterdag tegen Kampenhout op zoek naar een derde zege.
Volledig scherm
Verdediger Bart Kolen en Wezel gaan zaterdag tegen Kampenhout op zoek naar een derde zege. © Wezel Sport / RV

Bart Kolen wil zaterdag de draad met Wezel opnieuw opnemen: “Elke partij is een stap in het onbekende”

voetbal derde nationale BIn derde nationale B staat zaterdagavond het duel tussen Wezel en Kampenhout op het programma. Voor de Kempische formatie een duel waarin het hoopt orde op zaken te kunnen zetten. Vorige week leed de Molse formatie na een spannend duel op het veld van de buren van Geel zijn eerste nederlaag (3-2) van het seizoen.

 1. Van ‘Minx’ tot ‘Schitt’s Creek’: met deze hilarische series vult u de leegte die ‘Friends' nalaat, weer op
  TV
  3

  Van ‘Minx’ tot ‘Schitt’s Creek’: met deze hilarische series vult u de leegte die ‘Friends' nalaat, weer op

  ‘Oh… my… God!’ Vanaf één oktober zwiert Netflix ‘Friends’ van z’n platform en het ziet er niet naar uit dat de twee zomaar ‘on a break’ gaan. Maar niet getreurd, want wij hebben enkele waardige vervangers voor u opgesomd om de pijn van deze natuurlijke streamingcyclus te verzachten. Al zult u wel moeten pivoteren tussen de verschillende streamingzenders om uw lachspieren te bedienen. Van het klokkenspelgevoelige ‘Minx’ op Streamz tot het opbeurende ‘Schitt’s Creek’ op VRT MAX.
 1. Cédric Mateso-Liongola en gretig KAC Betekom smeren Geel stevige nederlaag aan en pakken eerste driepunter: “We zijn al enkele weken aan het groeien”
  voetbal derde nationale B

  Cédric Mateso-Liongola en gretig KAC Betekom smeren Geel stevige nederlaag aan en pakken eerste driepunter: “We zijn al enkele weken aan het groeien”

  De eerste competitiezege van KAC Betekom was er meteen eentje die kon tellen: het nog ongeslagen Geel, dat in competitieverband zelfs al bijna een jaar lang niet meer had verloren, werd met zware 5-2-cijfers terug naar de Kempen gestuurd. Een meer dan verdiende en vooral ook deugddoende zege vond ook Cédric Mateso-Liongola, goed voor een doelpunt en een assist.