Bart Janssens is met ASV Geel opnieuw aan een heel sterk seizoen bezig.
Volledig scherm
Bart Janssens is met ASV Geel opnieuw aan een heel sterk seizoen bezig. © Jef Tegenbos

Bart Janssens is na de 1-3-winst van Geel in Witgoor vol lof over zijn spelersgroep: “Ik ben een trotse trainer”

voetbal 3NBAls nieuwkomer kreeg ASV Geel aan de vooravond van deze competitie een zware opdracht mee. De buitenwereld beschouwde de Kempische formatie als een aanwinst voor derde nationale. Een uitdaging die Geel, in niet altijd even dankbare omstandigheden, voluit is aangegaan. Vandaag, op een zucht van de winterstop, is het een rol die het op alle vlakken met brio vervulde.

  1. Joris De Ceunynck wordt nieuwe coach U14 bij Limburg United: “Klaar voor nieuwe uitdaging”

    Joris De Ceunynck wordt nieuwe coach U14 bij Limburg United: “Klaar voor nieuwe uitdaging”

    Als speler kan forward Joris De Ceunynck terugblikken op een mooie carrière. De laatste vijf jaar stortte hij zich volledig op coachen. Na enkele boeiende avonturen kwam ex-prof en sportief manager Thomas Dreesen van de Limburg United Academy met de vraag om hem te vervangen bij de U14. Een mooie uitdaging om de Limburgse toppers bij de jeugd trachten te vormen met het vooruitzicht op een profcarrière.
  2. Pierre Gryp en Apolloon Kortrijk staan voor laatste drieluik in reguliere competitie: “Plaats in de play-offs zo snel mogelijk veilig stellen”

    Pierre Gryp en Apolloon Kortrijk staan voor laatste drieluik in reguliere competitie: “Plaats in de play-offs zo snel mogelijk veilig stellen”

    Na een lange winterpauze van zes weken wordt er dit weekend opnieuw gehandbald in eerste nationale. Met nog drie reguliere competitiewedstrijden te gaan, is de eindspurt richting de play-offs en play-downs ingezet. Kortrijk mag vanop haar huidige vijfde voorlopig meestrijden om promotie, maar mathematisch is Spurs nog niet zeker van de play-offs. Leider Eynatten-Raeren komt zaterdagavond op bezoek in Sportcampus Lange Munte.