Bart De Keersmaeker is sedert vorig jaar Operationeel Directeur Topsport bij Tennis Vlaanderen.
Volledig scherm
Bart De Keersmaeker is sedert vorig jaar Operationeel Directeur Topsport bij Tennis Vlaanderen. © Belga

Bart De Keersmaeker (Tennis Vlaanderen) over Gamechanger-campagne: “Een trainer is dikwijls het eerste aanspreekpunt”

TennisVorige week lanceerde Tennis Vlaanderen de Gamechangers-campagne. Doel: het belang van de tennistrainer in de verf zetten én tennissers inspireren om zelf trainer te worden. “Topspelers spreken nog dikwijls over hun eerste trainer. Dat wil toch zeggen dat die mensen een blijvende indruk nalaten”, zegt Bart De Keersmaeker van Tennis Vlaanderen.

  1. Sezoens Bocholt en Serge Spooren verliezen topper met 30-28 bij leider Visé: “Op de cruciale momenten waren we niet fris genoeg”
    Handbal

    Sezoens Bocholt en Serge Spooren verliezen topper met 30-28 bij leider Visé: “Op de cruciale momenten waren we niet fris genoeg”

    In de topper met als inzet de leidersplaats en voor Sezoens Bocholt het finaleticket voor de Belgische play-offs speelden de Damburgers zeker geen slechte partij bij leider Visé, maar verloor met 30-28. De Luikenaars met de Limburgse coach Korneel Douven en doelman Nicholas Plessers wonnen verdiend en zijn in de finale zeker van het thuisvoordeel. Door de overwinning van Sporting Pelt bij Tongeren moet Bocholt op de laatste speeldag thuis nog winnen van Tongeren.