Malik De Drie opende de score voor Voorde-Appelterre. De kopploeg had het nadien niet makkelijk om de drie punten thuis te houden tegen rode lantaarn Aalter.
Volledig scherm
Malik De Drie opende de score voor Voorde-Appelterre. De kopploeg had het nadien niet makkelijk om de drie punten thuis te houden tegen rode lantaarn Aalter. © RV/Sophie Richez

Bart De Durpel ziet Voorde-Appelterre zwoegen tegen rode lantaarn: “Resultaat was heilig”

Voetbal Derde nationale ANa twee nederlagen op rij heeft Voorde-Appelterre opnieuw kunnen aanknopen met winst. De eerste periodekampioen zit al enkele weken in een dipje en had het lang niet makkelijk om tegen rode lantaarn KVE Aalter de drie punten thuis te houden. Dankzij de broodnodige winst blijven de toch wel verrassende roodhemden bovenaan het klassement meedraaien.

 1. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.
 2. Donald Marchand en WS Zarren verdedigen pas verworven leidersplaats tegen Handzame: “We konden al eerder op kop staan”
  voetbal vierde provinciale A

  Donald Marchand en WS Zarren verdedigen pas verworven leiders­plaats tegen Handzame: “We konden al eerder op kop staan”

  Met zeven zeges op rij is WS Zarren aan een straffe reeks bezig in vierde provinciale A. De ploeg van coach Donald Marchand komt zo voor het eerst aan de leiding dit seizoen, al moet het die eerste plaats wel delen met Kortemark, dat weliswaar een minder goed doelpuntensaldo heeft dan White Star. Handzame telt één punt minder en komt zondagmiddag op bezoek in de Mollestraat.
 1. Maxim De Cuyper en KVC Westerlo gaan zaterdag op zoek naar bevestiging in Eupen: “Als we onze ambities kracht willen bijzetten, moet deze match gewonnen worden”
  voetbal jupiler pro league

  Maxim De Cuyper en KVC Westerlo gaan zaterdag op zoek naar bevesti­ging in Eupen: “Als we onze ambities kracht willen bijzetten, moet deze match gewonnen worden”

  KVC Westerlo knoopte vorig weekend weer aan met een deugddoende 2-0-zege tegen KV Mechelen. Het team van coach Jonas De Roeck legde toen bijwijlen fris en frivool voetbal op de mat. Maar, zoals al vaker gebleken in deze onvoorspelbare competitie, biedt dat duidelijk geen garantie op winst in Eupen. Kunnen de Kemphanen zaterdagmiddag bevestigen am Kehrweg?
 2. Dit weekend Legend Boucles in Bastogne: “Ik kijk er enorm naar uit”, zegt Tom Boonen
  autosport

  Dit weekend Legend Boucles in Bastogne: “Ik kijk er enorm naar uit”, zegt Tom Boonen

  Naast de grote favorieten in de strijd om de eindzege, is dé vedette van de Legend Boucles @ Bastogne 2023 uiteraard… Tom Boonen! De voormalige wereldkampioen wielrennen zal dit weekend zijn eerste rally betwisten, na enkele intense seizoenen op circuit. Gisteren, donderdag 2 februari, heeft hij vlak bij het centrum van Bastogne al een testsessie afgewerkt. De Porsche 911 van weleer sprak hem alvast enorm aan.
 3. Edwin Wang (Belisia) doet achterban een belofte: “Ik zal er een week later volledig staan”
  voetbal tweede nationale B

  Edwin Wang (Belisia) doet achterban een belofte: “Ik zal er een week later volledig staan”

  Wie zondag in de topper tegen Capellen uitkijkt naar het debuut van Ewin Wang, zal toch nog een weekje op zijn honger blijven zitten. “Afgelopen week kreeg ik bij KVK Wellen een derde geel kartonnetje, waardoor ik automatisch geschorst ben voor de eerstvolgende wedstrijd”, aldus de Nederlander. “Dat stelt me wel in staat om de andere jongens bij Belisia nog beter te leren kennen. Jammer voor de achterban, maar ik beloof hen er een week later volledig te staan.”