Ook fusieclub Voorde-Appelterre heeft de trainingsarbeid inmiddels hervat. Met Glenn Van Den Branden (uiterst rechts) heeft coach Bart De Durpel er komend seizoen een nieuwe assistent. De club wil nu nog een spits aantrekken.
Volledig scherm
Ook fusieclub Voorde-Appelterre heeft de trainingsarbeid inmiddels hervat. Met Glenn Van Den Branden (uiterst rechts) heeft coach Bart De Durpel er komend seizoen een nieuwe assistent. De club wil nu nog een spits aantrekken. © Geert De Rycke

Bart De Durpel (Voorde-Appelterre) blikt vooruit: “We proberen op te bouwen met vijftien trainingen tot eind juni”

voetbal derde nationale ADerdenationaler Voorde-Appelterre heeft sinds kort de trainingsarbeid hervat. Coach Bart De Durpel kan rekenen op een nagenoeg volledige kern waar ook drie beloften hun kans krijgen. Enkel de geblesseerden Podevijn en Sagna hebben nog wat tijd nodig om te revalideren. Vooral de spits zal nog enkele maanden wegblijven van het trainingsveld. De club is dan ook nog steeds op zoek naar een vervanger, nadat men eerder al het vertrek van Guillaume Clinckemaillie opving met de komst van de ervaren Ninovieter Emre Dönmez.