Een herstart van de competitie is voor coach Bart De Durpel eigenlijk geen optie. Hij werkt al volop aan een kern voor volgend seizoen. Verhoeven en Van Den Branden vertrekken al zeker bij Voorde-Appelterre.
Volledig scherm
Een herstart van de competitie is voor coach Bart De Durpel eigenlijk geen optie. Hij werkt al volop aan een kern voor volgend seizoen. Verhoeven en Van Den Branden vertrekken al zeker bij Voorde-Appelterre. © Geert De Rycke

Bart De Durpel (Voorde-Appelterre): “Absolute tegenstander van herstart. Het sop is de kool niet meer waard”

VOETBAL DERDE NATIONALE ANet als vele andere clubs hoopt ook derdenationaler Voorde-Appelterre van Voetbal Vlaanderen snel duidelijkheid te krijgen over een mogelijke herstart van de competitie. Het zal voor de fusieclub wellicht nog nagelbijten worden tot na het Overlegcomité van 22 januari. “Maar laat het duidelijk zijn dat ik een absolute tegenstander ben van een herstart”, benadrukt coach Bart De Durpel.

 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. België staat onder druk in coëfficiëntenranking om Europees voetbal
  Play

  België staat onder druk in coëfficiën­ten­ran­king om Europees voetbal

 2. Mignolet: "Met de jongens die nu thuiszitten, hadden we nog heel erg mooie dingen kunnen doen in Europa"
  Play

  Mignolet: "Met de jongens die nu thuiszit­ten, hadden we nog heel erg mooie dingen kunnen doen in Europa"