Coach Bart De Durpel trekt zondagnamiddag met Voorde-Appelterre naar eersteprovincialer KVV Ardennen in de eerste ronde van de Beker van België. Voor de fusieclub wordt het de eerste wedstrijd met inzet in tien maanden.
Volledig scherm
Coach Bart De Durpel trekt zondagnamiddag met Voorde-Appelterre naar eersteprovincialer KVV Ardennen in de eerste ronde van de Beker van België. Voor de fusieclub wordt het de eerste wedstrijd met inzet in tien maanden. © Geert De Rycke

Bart De Durpel speelt zondag met Voorde-Appelterre na 10 maanden eerste match met inzet: “Dringend op zoek naar meteen inzetbare spits”

Voetbal 3NAZe hebben er zowat tien maanden moeten op wachten, maar fusieclub Voorde-Appelterre speelt zondag eindelijk nog eens een wedstrijd met inzet. In de eerste ronde van de Beker van België wacht de aantrekkelijke confrontatie met eersteprovincialer KVV Ardennen. Een niet te onderschatten tegenstander die tot op heden al een degelijke voorbereiding afwerkte. In de enige oefenwedstrijd tot nog toe speelde Voorde-Appelterre gelijk op het veld van Elene-Grotenberge.

  1. T1 Vincent Euvrard (RWDM) verwacht scherpe reactie tegen Waasland-Beveren: “Uitschuiver tegen Lierse Kempenzonen gedeelde verantwoordelijkheid”
    voetbal 1B

    T1 Vincent Euvrard (RWDM) verwacht scherpe reactie tegen Waas­land-Beveren: “Uitschui­ver tegen Lierse Kempenzo­nen gedeelde verantwoor­de­lijk­heid”

    Veel tijd om te piekeren en treuren heeft RWDM niet gehad na de ontluisterende 4-1-nederlaag vorige zondag tegen Lierse Kempenzonen. Immers, vrijdagavond om 20 uur krijgt de Brusselse club alweer een moeilijke opdracht te verwerken. Dan komt ex-1A-club Waasland-Beveren op bezoek. “Ik verwacht een scherpe reactie”, geeft trainer Vincent Euvrard aan.