Coach Bart De Durpel trekt zondagnamiddag met Voorde-Appelterre naar eersteprovincialer KVV Ardennen in de eerste ronde van de Beker van België. Voor de fusieclub wordt het de eerste wedstrijd met inzet in tien maanden.
Volledig scherm
Coach Bart De Durpel trekt zondagnamiddag met Voorde-Appelterre naar eersteprovincialer KVV Ardennen in de eerste ronde van de Beker van België. Voor de fusieclub wordt het de eerste wedstrijd met inzet in tien maanden. © Geert De Rycke

Bart De Durpel speelt zondag met Voorde-Appelterre na 10 maanden eerste match met inzet: “Dringend op zoek naar meteen inzetbare spits”

Voetbal 3NAZe hebben er zowat tien maanden moeten op wachten, maar fusieclub Voorde-Appelterre speelt zondag eindelijk nog eens een wedstrijd met inzet. In de eerste ronde van de Beker van België wacht de aantrekkelijke confrontatie met eersteprovincialer KVV Ardennen. Een niet te onderschatten tegenstander die tot op heden al een degelijke voorbereiding afwerkte. In de enige oefenwedstrijd tot nog toe speelde Voorde-Appelterre gelijk op het veld van Elene-Grotenberge.

 1. Bram Criel en promovendus Wavria blijven ongeslagen na derby tegen KGR Katelijne (2-0) en zijn alleen leider: “Ik zag zelden een groep die zó durft voetballen”
  voetbal tweede provinciale A

  Bram Criel en promoven­dus Wavria blijven ongeslagen na derby tegen KGR Katelijne (2-0) en zijn alleen leider: “Ik zag zelden een groep die zó durft voetballen”

  SK Wavria dwong vorig seizoen de promotie af via de eindronde en op dat enthousiasme gaat het dit seizoen duidelijk nog door. De promovendus won zondag de derby tegen KGR Katelijne met 2-0 en zo blijven Bram Criel en zijn maats als enige ploeg nog ongeslagen dit seizoen en voeren ze zelfs verrassend de rangschikking aan in tweede provinciale A.
 2. Trailer van aflevering 7 ‘House of the Dragon’ belooft meest intense en emotionele aflevering tot nu toe
  Play
  TV
  2

  Trailer van aflevering 7 ‘House of the Dragon’ belooft meest intense en emotionele aflevering tot nu toe

  De trailer voor de zevende aflevering van HBO-serie ‘House of the Dragon’ toont de eerste beelden van wat een zeer intense aflevering blijkt te worden. Het begint met de nasleep van de vurige dood van Laena Velaryon. Maar daar blijft het niet bij. Want er wordt ook een draak vermist en er lijken dodelijke allianties te zijn gevormd terwijl de spanningen in Westeros hun hoogtepunt bereiken.