SK Staden, onder de hoede van coach Nick Degroote, eindigt straks als veertiende.
Volledig scherm
SK Staden, onder de hoede van coach Nick Degroote, eindigt straks als veertiende. © VDB

Bart Bruneel (SK Staden): “Via de barrages ons proberen te handhaven in tweede provinciale”

Voetbal tweede provinciale BSK Staden pakte vorig weekend een punt op het veld van FC Poperinge en door de nederlaag van Otegem in Moen is de ploeg van coach Nick Degroote nu zeker van de veertiende plaats. Die positie geeft recht op een barrage met de veertiende in tweede provinciale A en dat wordt SV Loppem of SVD Kortemark. Zaterdag om 18 uur sluit SK Staden de reguliere competitie af met een thuismatch tegen Dottenijs Sport.

  1. Frank Staes en Sporting Tisselt delen de buit met leider Berg en Dal in topper (1-1): “Wij mógen niet ontgoocheld zijn”
    Voetbal eerste provinciale

    Frank Staes en Sporting Tisselt delen de buit met leider Berg en Dal in topper (1-1): “Wij mógen niet ontgoo­cheld zijn”

    Op zes speeldagen van het einde kreeg Sporting Tisselt de uitgelezen kans om Berg en Dal het vuur aan de schenen te leggen in de titelrace. Met een match meer gespeeld dan de leider was de promovendus het eigenlijk aan zichzelf verplicht om te winnen als het zijn titelkansen gaaf wilde houden, maar zover kwam het niet. In een aangename wedstrijd kwam Tisselt op het uur wel op voorsprong via Al-Balahi, maar de gelijkmaker van Smeets volgde binnen de minuut en uiteindelijk kwam er geen winnaar meer uit de bus, 1-1 was de eindstand.