Bart Aernouts vertoeft al een tijdje in de Verenigde Staten om er te trainen en er aan wedstrijden deel te nemen. Na zijn mindere prestatie in Miami pakte de Antwerpenaar zondag uit met een knappe zesde plaats in de Ironman 70.3 van Texas.
Volledig scherm
Bart Aernouts vertoeft al een tijdje in de Verenigde Staten om er te trainen en er aan wedstrijden deel te nemen. Na zijn mindere prestatie in Miami pakte de Antwerpenaar zondag uit met een knappe zesde plaats in de Ironman 70.3 van Texas. © RV

Bart Aernouts tevreden na zesde plaats in Ironman 70.3 in Texas: “Ik ben op goede weg”

TriatlonTerwijl in Europa de ene Ironmanwedstrijd na de andere sneuvelt of verschoven wordt op de kalender omwille van de coronaproblematiek gaan in Amerika de wedstrijden gewoon door. Onze landgenoot Bart Aernouts vertoeft al een tijdje in de States en zijn trainingsarbeid daar lijkt vruchten af te werpen. Na een 15de plaats in de Challenge van Miami vorige maand werd de Antwerpenaar afgelopen zondag knap zesde in de sterkbezette Ironman 70.3 van Texas. “Ik ben op goede weg”, klinkt het vol vertrouwen bij Aernouts.

 1. Jasper Philipsen is snelste man in Circuit de Wallonie, Roy Jans herneemt na twee maanden
  Wielrennen Profs

  Jasper Philipsen is snelste man in Circuit de Wallonie, Roy Jans herneemt na twee maanden

  Met een week vertraging, vorige week werd de Ardense Pijl nog geannuleerd, trekt het wielerpeloton donderdag toch naar Wallonië. Met het Circuit de Wallonie staat er een 1.1.-koers met een rijke traditie op het programma. De koers in en om Charleroi is vooral voor de ProTeams en continentale ploegen een goede zaak, want zij bleven de voorbije weken vooral aan de kant. Als het tot een spurt komt, is Jasper Philipsen (Alpecin-Fenix) de snelste man op de lijst. Ploegmaat Roy Jans is er na twee maanden opnieuw bij.
 1. Umpire voelt zich zwaar geïntimideerd door boze vader van tennisster en vraagt bescherming: “Kan iemand in mijn buurt blijven?”
  Play
  Tennis
  3

  Umpire voelt zich zwaar geïntimi­deerd door boze vader van tennisster en vraagt bescher­ming: “Kan iemand in mijn buurt blijven?”

  11 mei
 2. Hallucinant schandaal rond ‘spannendste 2 sportminuten van het jaar’ in VS: winnend toppaard blijkt gedopeerd
  Play
  Meer sport
  2

  Halluci­nant schandaal rond ‘spannend­ste 2 sportminu­ten van het jaar’ in VS: winnend toppaard blijkt gedopeerd

  11 mei