Barend Winkels (Wellen) streelt het leer met het hoofd en zorgt in de slotseconden tegen Nijlen voor de 3-2.
Volledig scherm
Barend Winkels (Wellen) streelt het leer met het hoofd en zorgt in de slotseconden tegen Nijlen voor de 3-2. © Bart Borgerhoff

Barend Winkels (Wellen) na de 4-2-zege tegen Nijlen: “Een late treffer begint stilaan mijn handelsmerk te worden”

voetbal derde nationale bWat was het toch weer zwoegen en zweten voor Wellen in haar confrontatie met Nijlen. De man die in de slotseconden van de wedstrijd voor de bevrijdende derde treffer zorgde, heette andermaal Barend Winkels. “Eerder dit seizoen lukte me dat ook al in de thuismatch tegen Zwarte Leeuw. Het klopt dat we onszelf in een goede eerste helft andermaal niet belonen met opnieuw twee domme tegendoelpunten.”

 1. “Ik wist op dat moment dat ik ging sterven”: nieuwe docu ‘War Junkies’ vertelt het verhaal van oorlogsjournalisten
  TV

  “Ik wist op dat moment dat ik ging sterven”: nieuwe docu ‘War Junkies’ vertelt het verhaal van oorlogs­jour­na­lis­ten

  Op het Filmfestival van Oostende is ‘War Junkies' in première gedaan. Een driedelige documentairereeks over “de achterkant van de oorlogsjournalistiek", zoals regisseur Jasper Christiaens het omschrijft bij VTM Nieuws. “We zochten naar fotografen, fixers, cameramannen ... Mensen die anders heel weinig aan het woord komen, maar die wel daarheen gaan, hun job doen en hun leven op het spel zetten om ons te laten zien wat daar gebeurt.” Onder hen ook VTM Nieuws-cameraman Stijn De Smet. “Ik vind het handig dat je als cameraman nog een filter hebt", zegt hij. “Je kijkt niet rechtstreeks, maar door een schermpje. Dat is een vorm van afstand creëren.”
 2. KVK Ninove pakt punt op Visé, maar ziet voormalig topschutter Romero met B-ploeg opdraven: “Reden is interne keuken”
  voetbal eerste nationale

  KVK Ninove pakt punt op Visé, maar ziet voormalig topschut­ter Romero met B-ploeg opdraven: “Reden is interne keuken”

  KVK Ninove pakte zondagnamiddag zijn eerste punt in drie matchen. Op het veld van Visé vochten de jongens van coach Haydock als leeuwen en ze pakten zo een meer dan verdiend punt. Na de nederlagen tegen Dessel en OHL B van de voorbije weken schudde Haydock zijn ploeg door elkaar. Voormalig topschutter Oli Romero draafde zaterdag zelfs met de B-ploeg voor de volle 90 minuten op. Over de reden wordt op De Kloppers niet gecommuniceerd, maar de Ninovieters zouden op het punt staan deze wintermercato Ibrahima Mbaye weg te snoepen bij Aalst.