Joerie Devreese (links) en Geert Stevens (rechts) met de winnaressen van de diverse klassementen van de editie 2021: voor volgend jaar liggen al vier van de vijf etappeplaatsen vast.
Volledig scherm
Joerie Devreese (links) en Geert Stevens (rechts) met de winnaressen van de diverse klassementen van de editie 2021: voor volgend jaar liggen al vier van de vijf etappeplaatsen vast. © Robby Verdickt

Baloise Ladies Tour in 2022 voor het eerst in Herzele: “Om enkele hellingen in de regio aan te doen”

WielrennenGeert Stevens en Joeri Devreese, de organisatoren van de Baloise Ladies Tour, kwamen tot een akkoord met de gemeente Herzele om op vrijdag 15 juli 2022 als start- en aankomstplaats van deze internationale rittenkoers te fungeren.

 1. Maandsparen: rente en getrouwheidspremie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarrekening
  Sparen

  Maandspa­ren: rente en getrouw­heids­pre­mie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarreke­ning

  Maandsparen is een specifieke soort spaarrekening, met specifieke regels. Spaarders kunnen vaak maar een beperkt bedrag per maand storten, maar daar staat tegenover dat dit soort rekeningen een hoger rendement biedt dan de klassieke spaarboekjes. Is het dan voordelig om zo’n spaarrekening aan te maken? En bij welke bank kan je dan het best aan maandsparen doen? Spaargids.be dook in de cijfers.
 2. David Vignes weet wat hem bij FC Mandel United te doen staat: “Behoud in eerste nationale geniet alle prioriteit”
  VOETBAL EERSTE NATIONALE

  David Vignes weet wat hem bij FC Mandel United te doen staat: “Behoud in eerste nationale geniet alle prioriteit”

  Met amper 5 punten is FC Mandel United de trieste bezitter van de rode lantaarn in eerste provinciale. Het bestuur greep de voorbije weken al in en verving coach Rudi Verkempinck door David Vignes. Vorige week maakte de Fransman zijn debuut als T1 bij de Izegemse club. Hij zag zijn nieuwe ploeg in de slotfase tegen Patro Eisden onderuit gaan (0-1).