Een luchtduel tussen Bafode Dansoko en Leo Seydoux, die de flankaanvaller van SK Deinze heel even bij de trui neemt.
Volledig scherm
Een luchtduel tussen Bafode Dansoko en Leo Seydoux, die de flankaanvaller van SK Deinze heel even bij de trui neemt. © Belga

Bafode Dansoko (SK Deinze) na derde thuisverlies van het seizoen: “We hadden altijd moeten scoren”

voetbal 1BSK Deinze bouwde in zijn eerste seizoen in 1B een degelijke thuisreputatie op. Enkel kampioen Union won in de Leiestad twee keer. Die reputatie kreeg in de laatste thuismatch een deuk. Westerlo smeerde de oranjehemden een derde thuisnederlaag aan (0-1).

 1. Jarige Sien Vandersanden (KRC Genk Ladies): “In de vier opeenvolgende thuiswedstrijden moeten we een kloof met onze tegenstanders slaan”
  Voetbal Super League PO2

  Jarige Sien Vandersan­den (KRC Genk Ladies): “In de vier opeenvol­gen­de thuiswed­strij­den moeten we een kloof met onze tegenstan­ders slaan”

  KRC Genk Ladies kon na de zege tegen Woluwe de lijn niet doortrekken en verloor vorige weekend, ondanks een goed partij, ontgoochelend tegen hekkensluiter Charleroi. De Genkse club staat nu voor een rijtje van vier opeenvolgende thuiswedstrijden en wil tegen Aalst de draad weer opnemen. “We moeten het thuisvoordeel optimaal benutten en een kloof slaan met onze tegenstanders”, zegt Genks kapitein Sien Vandersanden.
 1. Kijk hier naar de samenvatting van de openingstijdrit van de Giro
  Play

  Kijk hier naar de samenvat­ting van de openings­tijd­rit van de Giro

 2. De Bruyne voor Gouden Bal? Thierry Courtois in HLN Sportcast: “Als Belg heb je altijd een achterstand in zo’n verkiezing”
  Play
  Voetbal

  De Bruyne voor Gouden Bal? Thierry Courtois in HLN Sportcast: “Als Belg heb je altijd een achter­stand in zo’n verkiezing”

  15:23