Het podium bij de mannen met (vlnr.) Tom Mets, winnaar Sybren Baelde en Wouter Monchy. Vooral bij de mannen werd de halve triatlon van Lievegem een spannende wedstrijd. Bij de vrouwen won de in Gent woonachtige Kroatische Sonja Skevin met de vingers in de neus.
Volledig scherm
Het podium bij de mannen met (vlnr.) Tom Mets, winnaar Sybren Baelde en Wouter Monchy. Vooral bij de mannen werd de halve triatlon van Lievegem een spannende wedstrijd. Bij de vrouwen won de in Gent woonachtige Kroatische Sonja Skevin met de vingers in de neus. © Robby Verdickt

Baele en Skevin triomferen in halve triatlon van Lievegem: “Dit belooft voor de rest van ons seizoen”

TRIATLONDe eerste halve triatlon in ons land leverde zaterdag vooral bij de mannen een spannende wedstrijd op. Met de winst van West-Vlaming Sybren Baelde en de Gentse Kroatische Sonja Skevin pakte het Oost-Vlaamse LTTD-Oilservice team een dubbelslag. Baelde maakte het af in de afsluitende loopproef, terwijl Skevin van start tot finish de vrouwenwedstrijd domineerde. “Deze eerste seizoenswinst belooft voor de rest van ons seizoen”, vertelden beiden na afloop glunderend.

  1. Hoger diploma, hoger loon? Niet altijd!
    Salaris

    Hoger diploma, hoger loon? Niet altijd!

    Het einde van het schooljaar brengt nieuwe dilemma’s met zich mee. Heel wat jongeren zullen er zich deze zomer het hoofd over breken of ze gaan verder studeren of niet. En zo ja, wat dan precies? Je keuze heeft belangrijke gevolgen voor de toekomst, denk bijvoorbeeld aan het inkomen dat je zal verdienen. Stijgt je salaris rechtevenredig met je opleidingsniveau, of gaat die vlieger niet per se op? Jobat.be stak het licht op bij Virginie Verschooris, verloningsspecialist bij SD Worx.