Azzeddine Zaidi loodste de leider met twee knappe treffers voorbij streekgenoot Hoegaarden-Outgaarden.
Volledig scherm
Azzeddine Zaidi loodste de leider met twee knappe treffers voorbij streekgenoot Hoegaarden-Outgaarden. © Jorghé Van Hecke

Azzeddine Zaidi tovert tegen Hoegaarden-Outgaarden en houdt KHO Bierbeek zo aan de leiding in eerste provinciale: “Ik wil er staan op de belangrijke momenten”

voetbal eerste provincialeHet nummer vier Hoegaarden-Outgaarden kondigde zich aan als een lastige klip om te omzeilen voor KHO Bierbeek. Dat bleek ook afgelopen zaterdagavond, al lieten de manschappen van trainer Lavigne zich niet uit hun lood slaan. Dankzij twee goals van uitblinker Azzeddine Zaidi won de fiere leider met duidelijke 3-1-cijfers.

 1. Julien De Sart maakt progressie bij AA Gent: “Het gaat beter en beter”
  voetbal jupiler pro league

  Julien De Sart maakt progressie bij AA Gent: “Het gaat beter en beter”

  Dankzij een overwinning vorig weekend op bezoek bij STVV staat AA Gent eindelijk op de beoogde vierde plaats. De Buffalo’s willen dat zo houden en daarmee aartsrivaal Club Brugge de loef afsteken. Julien De Sart gaf aan dat AA Gent vooral gas kon terugnemen, ideaal in deze drukke periode. Dat de middenvelder sinds enkele weken opnieuw fit is, scheelt meer dan een slok op de borrel voor de Buffalo’s.
 2. Geoffry Hairemans en KV Mechelen trekken richting Westerlo: “Het wordt tijd om op verplaatsing iets te pakken”
  Voetbal Jupiler Pro League

  Geoffry Hairemans en KV Mechelen trekken richting Westerlo: “Het wordt tijd om op verplaat­sing iets te pakken”

  De degradatiezorgen lijken verleden tijd bij KV Mechelen. Een voorlopig geruststellende kloof met de laatste drie is een feit, er kan dan ook opnieuw naar boven gekeken worden. Een uitwedstrijd bij Westerlo is dan ook de ideale gelegenheid om opnieuw op te schuiven. Alleen blijkt punten pakken op verplaatsing een moeilijke opgave voor Malinwa dit seizoen.
 1. Werken als interim: krijg je dan een hoger loon? En met welke voordelen en nadelen moet je rekening houden?
  Jobat

  Werken als interim: krijg je dan een hoger loon? En met welke voordelen en nadelen moet je rekening houden?

  De vacaturegraad van interimjobs blijft een pak hoger dan die van vaste banen. Er zijn in ons land dan ook voortdurend tienduizenden vacatures voor jobs als uitzendkracht. Dat blijkt uit recente cijfers van Statbel. Waar vind je de meeste vacatures op interimbasis? Verdien je als uitzendkracht meer dan als vaste medewerker? En wat zijn de voor- en nadelen van zo’n tewerkstelling als interim? Jobat.be zet het voor je op een rij.