Ayrton Mboko aan het werk tegen KV Mechelen. Komt hij dit weekend opnieuw aan de aftrap tegen Eupen?
Volledig scherm
Ayrton Mboko aan het werk tegen KV Mechelen. Komt hij dit weekend opnieuw aan de aftrap tegen Eupen? © Gmax

Ayrton Mboko (Beerschot) maakte debuut in 1A, straks vervolg tegen Eupen? “Kinderdroom werd waarheid”

voetbal 1ADoor de onbeschikbaarheid van Joren Dom en Réda Halaimia kon Ayrton Mboko (23) vorig weekend zijn debuut maken in de hoogste voetbalklasse. De kans is trouwens reëel dat de rechtsback tegen Eupen opnieuw een kans zal krijgen in Beerschots basiself. “In eerste klasse spelen is iets waar ik als kind al van droomde.”

 1. Triatlonorganisaties blijven in de ban van corona: “Nieuw regelmatigheidscriterium crossduatlon verschuift naar lente”

  Triatlonor­ga­ni­sa­ties blijven in de ban van corona: “Nieuw regelmatig­heids­cri­te­ri­um crossdu­atlon verschuift naar lente”

  De triatlon- en duatlonwedstrijden in ons land blijven in de ban van de coronaproblematiek. De wintertriatlon van Diksmuide is al geannuleerd en ook het nieuwe regelmatigheidscriterium crossduatlon, dat deze maand van start moest gaan, wordt noodgedwongen verschoven naar maart. Ook de Run en Bike van BIN, de triatlonclub van de NATO in Brussel, schuift van januari op naar maart. De triatleten die snakken naar wat wedstrijdritme zullen dus twee maanden langer op hun honger blijven zitten.
 1. Kompany: "Niet te veel euforie als het goed gaat"
  Play

  Kompany: "Niet te veel euforie als het goed gaat"

 2. Van Avermaet en Naesen blikken vooruit op het komende wielerseizoen: "Ik denk dat we elkaar alles gunnen"
  Play
  Wielrennen

  Van Avermaet en Naesen blikken vooruit op het komende wielersei­zoen: "Ik denk dat we elkaar alles gunnen"