Ayoub Nouhi kijkt ernaar uit om opnieuw in actie te kunnen treden met Brussels.
Volledig scherm
Ayoub Nouhi kijkt ernaar uit om opnieuw in actie te kunnen treden met Brussels. © Geert Tresignie

Ayoub Nouhi met Phoenix Brussels naar Antwerp Giants: “Blessure gooide roet in het eten”

Basketbal BNXT-LeagueBij Phoenix Brussels had men van de competitiestart meer verwacht dan één overwinning in vijf wedstrijden. De ploeg kende nogal wat tegenslagen: corona, blessures en een coachwissel. Stilaan lijkt de rust terug te keren in de hoofdstad. De laatste speler op wie gewacht wordt, is Ayoub Nouhi. De tweeëntwintigjarige Brusselaar lijkt zich stilaan op te mogen maken voor zijn comeback.

 1. Doelman Warleson kon met Cercle Brugge net niet stunten in Mechelen: “Getoond dat ik er klaar voor was”
  VOETBAL CROKY CUP

  Doelman Warleson kon met Cercle Brugge net niet stunten in Mechelen: “Getoond dat ik er klaar voor was”

  Als Cercle Brugge woensdagavond in Mechelen tot minuut 117 uitzicht behield op kwalificatie voor de kwartfinales van de Belgische beker, dan mocht het daarvoor een grote kaars branden voor doelman Warleson. De Braziliaan hield met ettelijke geslaagde tussenkomsten een uur lang zijn netten schoon vooraleer Igor De Camargo hem een eerste keer kon kloppen. Tegen de pegel van uitblinker Nikola Storm, luttele minuten vooraleer het op strafschoppen leek uit te draaien, was hij compleet machteloos.
 1. Leandro Depaepe (SKV Zwevezele) kijkt uit naar topper van zondag: “Druk ligt vooral bij Lokeren-Temse”
  VOETBAL TWEEDE NATIONALE A

  Leandro Depaepe (SKV Zwevezele) kijkt uit naar topper van zondag: “Druk ligt vooral bij Lokeren-Tem­se”

  SKV Zwevezele zag het duel van vorige week op het veld van Wetteren, dat met corona af te rekenen kreeg, afgelast, maar deed zonder te spelen toch een goede zaak. Leider en concurrent VK Ninove ging immers in het Forestiersstadion tegen Harelbeke kopje-onder. De mannen van trainer Hans Cornelis kijken nu reikhalzend uit naar de topper van zondag thuis tegen Lokeren-Temse.
 2. Beerschotvoorzitter Francis Vrancken kijkt al uit naar derby van zondag: “Ergens zou het jammer zijn als Nainggolan niet fit raakt”
  Voetbal 1A

  Beerschot­voor­zit­ter Francis Vrancken kijkt al uit naar derby van zondag: “Ergens zou het jammer zijn als Nainggolan niet fit raakt”

  Bij Beerschot (dat donderdag nog voor de beker tegen Standard speelt) waren er geen individuele spelersinterviews mogelijk in aanloop naar de derby van zondag tegen Antwerp. Gelukkig is voorzitter Francis Vrancken één van de meest bereikbare bestuurders in het Belgisch voetbal. “Ik zou het ergens wel jammer vinden als Radja Nainggolan bij Antwerp niet speelklaar geraakt”, laat Vrancken drie dagen voor de burenstrijd weten.