Ayoub Nouhi kijkt ernaar uit om opnieuw in actie te kunnen treden met Brussels.
Volledig scherm
Ayoub Nouhi kijkt ernaar uit om opnieuw in actie te kunnen treden met Brussels. © Geert Tresignie

Ayoub Nouhi met Phoenix Brussels naar Antwerp Giants: “Blessure gooide roet in het eten”

Basketbal BNXT-LeagueBij Phoenix Brussels had men van de competitiestart meer verwacht dan één overwinning in vijf wedstrijden. De ploeg kende nogal wat tegenslagen: corona, blessures en een coachwissel. Stilaan lijkt de rust terug te keren in de hoofdstad. De laatste speler op wie gewacht wordt, is Ayoub Nouhi. De tweeëntwintigjarige Brusselaar lijkt zich stilaan op te mogen maken voor zijn comeback.

 1. Arne Scheldeman met Eendracht Wervik naar SC Wielsbeke: “Om zeker te zijn van het behoud moeten we zeker nog vijf wedstrijden winnen”
  voetbal derde amateur

  Arne Scheldeman met Eendracht Wervik naar SC Wielsbeke: “Om zeker te zijn van het behoud moeten we zeker nog vijf wedstrij­den winnen”

  Nadat het vier wedstrijden ongeslagen was verloor Eendracht Wervik zaterdagavond tegen een sterk VW Hamme (2-3), de leider in de tweede periode. Het beslissend doelpunt viel in de extra tijd en na veel protest wegens voorafgaand een fout op Arne Scheldeman.. Het team van trainer Jakob Crombez moet nu zondag naar KSC Wielsbeke dat de heenwedstrijd won.
 2. Alieu Fadera steeds belangrijker bij Zulte Waregem: “Ik voel dat het publiek veel van me verwacht”
  voetbal jupiler pro league

  Alieu Fadera steeds belangrij­ker bij Zulte Waregem: “Ik voel dat het publiek veel van me verwacht”

  Zondag krijgt Zulte Waregem met kampioen Club Brugge een gewond dier over de vloer. Essevee moet zelf de geblesseerde Zinho Gano missen en ook Ruud Vormer, die nog op de payroll staat bij blauw-zwart en dus niet tegen zijn ex-ploeg mag aantreden. Waardoor nóg meer ogen zullen gericht zijn op Alieu Fadera, met ondertussen vijf goals en evenveel assists uitgegroeid tot één van de smaakmakers. “Maar er is nog heel veel ruimte voor progressie”, weet de 21-jarige Gambiaan.