Niets dan glunderende gezichten op het podium van de Ronde van Vlaanderen voor nieuwelingen met Axel Van Den Broek, winnaar Cedric Keppens en Stan Craps.
Volledig scherm
Niets dan glunderende gezichten op het podium van de Ronde van Vlaanderen voor nieuwelingen met Axel Van Den Broek, winnaar Cedric Keppens en Stan Craps. © Geert De Rycke

Axel Van Den Broek tweede in Ronde van Vlaanderen: “Verdiende zege van Cedric Keppens”

wielrennen nieuwelingenGeen spoor van ontgoocheling bij Axel Van Den Broek na z’n tweede plaats in de eerste Ronde van Vlaanderen voor nieuwelingen. In een sprint met een uitgedunde groep legde hij de duimen voor Cedric Keppens. Stan Craps werd derde. Keppens blijft de Topcompetitie aanvoeren.

  1. Gilles Magnus pakt zege in Wereldbeker voor toerwagens: “In mijn laatste kwalificatie zette ik de ronde van mijn leven neer”
    autosport

    Gilles Magnus pakt zege in Wereldbe­ker voor toerwagens: “In mijn laatste kwalifica­tie zette ik de ronde van mijn leven neer”

    Gilles Magnus deed tijdens de Spaanse manche van het FIA WTCR-kampioenschap een uitstekende zaak. Op het circuit van Aragon boekte hij een pole positie, snelste wedstrijdronde en zege in de eerste race. In de tweede race vertrok hij als tiende, maar ook daar wist onze landgenoot wat punten te sprokkelen. Dat levert hem ook de tweede plaats in de tussenstand op voor hij volgend weekend richting Portugal trekt.