Axel Frix (rechts) in duel met Nesta Vallez: "We voetbalden zeker niet slecht. Jammer dat we niet tot scoren kwamen."
Volledig scherm
Axel Frix (rechts) in duel met Nesta Vallez: "We voetbalden zeker niet slecht. Jammer dat we niet tot scoren kwamen." © Hans Deveuster

Axel Frix (Diegem Sport) na nipt verlies tegen FC Cappellen: “Wie niet scoort, kan niet winnen”

VOETBAL TWEEDE NATIONALE BVoor de wedstrijd stonden Diegem Sport en FC Cappellen met elk 17 punten op gelijke hoogte. De thuisploeg combineerde voor de pauze het best, maar kwam niet tot scoren. Een doelpunt van bezoeker Lemaire velde een voor groen-wit hard verdict.

 1. Binnenkort maandelijkse afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?
  Mijnenergie

  Binnenkort maandelijk­se afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?

  Het maandelijkse voorschot dat je momenteel voor gas en elektriciteit betaalt, ligt mogelijk een stuk lager dan je werkelijke verbruikskosten. Het vele telewerk en de sterk gestegen energieprijzen zijn hierbij de boosdoeners. Is dit het geval, krijg je straks een gepeperde afrekening gepresenteerd. Om zulke onaangename verrassingen evenwel te vermijden, moeten de grootste energieleveranciers hun klanten binnenkort de keuze bieden om maandelijks af te rekenen op basis van hun reële verbruik van die maand. Mijnenergie.be zoekt uit of dat voor iedereen een slimme keuze is.
 2. RedAnt Racing met Tom Boonen naar podium in Dubai
  AUTOSPORT

  RedAnt Racing met Tom Boonen naar podium in Dubai

  Het internationale circuitseizoen 2022 is op gang geschoten met de 17de editie van de 24 uur van Dubai, de eerste manche ook van de internationaal vermaarde 24H Series, die later dit jaar ook onder meer Spa, Barcelona en Hockenheim aandoet. Voor RedAnt Racing was het een première, want de Belgische formatie van de familie Redant stond voor het eerst aan de start van een wedstrijd uit de 24H Series en deed het prima in Dubai.