De U19 van Avia-Rudyco zullen in 2023 naast de Belgische topkoersen ook in Oostenrijk, Nederland, Luxemburg en (wellicht) Frankrijk actief zijn.
Volledig scherm
De U19 van Avia-Rudyco zullen in 2023 naast de Belgische topkoersen ook in Oostenrijk, Nederland, Luxemburg en (wellicht) Frankrijk actief zijn. © RV/Pat Cosyn

Avia-Rudyco viert vijfentwintigjarig jubileum in stijl met titels en medailles

WielrennenAvia-Rudyco bestaat vijfentwintig jaar en dat werd passend gevierd tijdens een voorstelling. De ploeg is uitgegroeid tot een begrip in het wielrennen bij de jeugd en kan tal van prominente resultaten voorleggen. Ook in 2023 ziet het er sterk naar uit dat Waaslandse formatie hoge ogen zal gooien. De Belgische kampioenschappen op de piste waren alvast een veelbelovende start.

 1. Lyra-Lierse speelt zaterdag de topper op het veld van Hades Kiewit: “Wedstrijd met een gouden randje”
  PREMIUM
  voetbal tweede nationale B

  Ly­ra-Lier­se speelt zaterdag de topper op het veld van Hades Kiewit: “Wedstrijd met een gouden randje”

  Lyra-Lierse staat na een 16 op 18 plots in de top vier van tweede nationale B, op vijf punten van de leider en dat is Hades Kiewit. Zaterdag - let op: vervroegd aanvangsuur: 18.30 uur - staat er op het veld van Hades Kiewit dus een heuse topper op het programma, waarin Lyra-Lierse zich helemaal in het zog van Hades kan voetballen. Bij winst beent Lyra-Lierse de leider zo goed als bij.
 2. Benjamin Paque van de schoolbanken in Tongeren naar racen tijdens de F1-weekends: “Het doel is heel wat nieuwe circuits te ontdekken”
  PREMIUM
  autosport Porsche Carrera Cup

  Benjamin Paque van de schoolban­ken in Tongeren naar racen tijdens de F1-week­ends: “Het doel is heel wat nieuwe circuits te ontdekken”

  Na een sterke deelname aan de eerste editie van de Porsche Sprint Challenge Southern Europe, werkt Benjamin Paque hard aan de voorbereiding van het verdere seizoen 2023. Dat zal verlopen via de Porsche Carrera Cup France met de Franse formatie CLRT, naast drie meetings van de Porsche Carrera Cup Benelux met August by NGT. En bovendien het integrale seizoen van de Porsche Mobil 1 Supercup, in het voorprogramma van de Grands Prix de F1 in Europa, opnieuw met CLRT. De student uit Tongeren zal nog weinig vrije tijd over hebben.
  Tongeren