Avanti Stekene en Voorde-Appelterre maakten er in de Heistraat een interessante topper van.
Volledig scherm
Avanti Stekene en Voorde-Appelterre maakten er in de Heistraat een interessante topper van. © RV

Avanti Stekene krijgt geen penalty en verliest in slotminuten van Voorde-Appelterre: “Een lichte penalty is toch ook een penalty?”

voetbal derde nationale ALast minute teleurstelling in de Heistraat. Avanti Stekene slikte een doelpunt in de allerlaatste minuut en verloor zo de topper tegen Voorde-Appelterre. Ondanks een luidkeels penaltyclaim en een wereldgoal van Dani Van Spittael.

 1. Peter Reynvoet (VC Kalken): “Gent is misschien sterker, wij hebben meer wisselmogelijkheden”
  Volleybal derde nationale

  Peter Reynvoet (VC Kalken): “Gent is misschien sterker, wij hebben meer wisselmoge­lijk­he­den”

  In de derde nationale reeks van het mannenvolleybal staat een belangrijke derby op het programma. De beide koplopers spelen zaterdag tegen elkaar. De B-ploeg van Caruur Gent staat mooi aan de leiding, de dichtste achtervolger is VC Kalken en het ontvangt hun streekgenoten uit Gent. Er is niet zo veel verschil tussen de beide ploegen. Daarom verwacht iedereen een boeiend spektakel in de sporthal van Laarne.
 2. Gert Verheyen breekt in ‘Over de oceaan’ na pijnlijk bericht van zijn zoon: “Het schuldgevoel draag ik nog altijd mee”
  PREMIUM
  TV
  21

  Gert Verheyen breekt in ‘Over de oceaan’ na pijnlijk bericht van zijn zoon: “Het schuldge­voel draag ik nog altijd mee”

  Het is een Gert Verheyen (52) die we nog niet eerder zagen. Wanneer zijn drie zoons in ‘Over de oceaan’ vertellen dat hun papa sinds de scheiding weinig initiatief neemt om contact met hen te zoeken, kan de nuchtere voetbalanalist zijn tranen niet bedwingen. Wat volgt is een bijzonder open getuigenis over ‘de grootste mislukking uit zijn leven’. “Het moment dat ik hen vertelde dat ik wegging, vergeet ik nooit meer.”