Joëll De Smet zag Avanti Stekene drie belangrijke punten pakken op Jong Lede: "We kunnen weer vertrokken zijn."
Volledig scherm
Joëll De Smet zag Avanti Stekene drie belangrijke punten pakken op Jong Lede: "We kunnen weer vertrokken zijn." © Geert De Rycke

Avanti Stekene knokt zich naar overwinning op moeilijk veld in Lede: “Als je tien ballen trapte, kwamen er acht niet aan”

voetbal derde nationale AZonder overschot, op wilskracht. Avanti Stekene knokte zich naar een minieme driepunter bij laagvlieger Jong Lede, ondanks een abominabel veld. “Een felbevochten overwinning", zag verdediger Joëll De Smet. “Maar de manier waarop speelde géén rol: we moesten gewoon winnen.”

 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 2. Jentl Vankrunkelsven zet met Berg en Dal grote stap richting titel én beker: “Bekijken het week na week”
  PREMIUM
  Voetbal eerste provinciale

  Jentl Vankrun­kels­ven zet met Berg en Dal grote stap richting titel én beker: “Bekijken het week na week”

  In eerste provinciale lijkt de titelstrijd in een beslissende plooi te liggen. Grote favoriet Berg en Dal deed de voorbije speeldag een gouden zaak. Het won zelf met 2-4 in Loenhout en zag hoe de grootste concurrenten een steek lieten vallen. In de komende drie thuiswedstrijden kan de Meerhoutse formatie het doek over de titelstrijd neerlaten.
  Meerhout, Geel, Kasterlee, Lille, Vorselaar, Herentals