Jess De Rudder (r.) zette Avanti Stekene op weg naar de overwinning tegen Eppegem met zijn vierde doelpunt van de competitie.
Volledig scherm
Jess De Rudder (r.) zette Avanti Stekene op weg naar de overwinning tegen Eppegem met zijn vierde doelpunt van de competitie. © Geert De Rycke

Avanti Stekene is maatje te sterk voor Eppegem en blijft in het zog van de koploper: “We voetballen meer en beter dan de voorbije seizoenen”

voetbal derde nationale AMet dertien op achttien raast Avanti Stekene door de competitie. Vorig weekend een uitstekende eerste helft in Erpe-Mere, afgelopen zondag een klasse sterker dan Eppegem: 0-2. De Stekenaars hijgen koploper Oostkamp in de nek.

  1. Maandsparen: rente en getrouwheidspremie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarrekening
    Sparen

    Maandspa­ren: rente en getrouw­heids­pre­mie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarreke­ning

    Maandsparen is een specifieke soort spaarrekening, met specifieke regels. Spaarders kunnen vaak maar een beperkt bedrag per maand storten, maar daar staat tegenover dat dit soort rekeningen een hoger rendement biedt dan de klassieke spaarboekjes. Is het dan voordelig om zo’n spaarrekening aan te maken? En bij welke bank kan je dan het best aan maandsparen doen? Spaargids.be dook in de cijfers.