Avanti Lissewege viert de zege tegen landskampioen Jabbeke. Op de foto zien we Staelen Nick, De Clercq Jens, Vanhoutte Gert-Jan,Vanhoutte Ward en Staelen Tijs.
Volledig scherm
Avanti Lissewege viert de zege tegen landskampioen Jabbeke. Op de foto zien we Staelen Nick, De Clercq Jens, Vanhoutte Gert-Jan,Vanhoutte Ward en Staelen Tijs. © RV

Avanti Lissewege stunt met zege tegen Jabbeke: “De marges zijn klein”

krachtbal eerste nationaleAvanti Lissewege heeft KRB Jabbeke zijn tweede nederlaag van het seizoen toegediend. Het won thuis met het kleinste verschil tegen de regerende landskampioen en bekerwinnaar, dat een tweede titel op rij stilaan mag vergeten. Lissewege staat met 32 punten op de zesde plaats in eerste nationale.

 1. Pierre Gryp en Apolloon Kortrijk staan voor laatste drieluik in reguliere competitie: “Plaats in de play-offs zo snel mogelijk veilig stellen”

  Pierre Gryp en Apolloon Kortrijk staan voor laatste drieluik in reguliere competitie: “Plaats in de play-offs zo snel mogelijk veilig stellen”

  Na een lange winterpauze van zes weken wordt er dit weekend opnieuw gehandbald in eerste nationale. Met nog drie reguliere competitiewedstrijden te gaan, is de eindspurt richting de play-offs en play-downs ingezet. Kortrijk mag vanop haar huidige vijfde voorlopig meestrijden om promotie, maar mathematisch is Spurs nog niet zeker van de play-offs. Leider Eynatten-Raeren komt zaterdagavond op bezoek in Sportcampus Lange Munte.
 1. Pierre Lambrecht moet met Olsa Brakel driepunter pakken bij concurrent Westhoek: “Enkel winst kan crisis afwenden”
  Voetbal tweede nationale A

  Pierre Lambrecht moet met Olsa Brakel driepunter pakken bij concurrent Westhoek: “Enkel winst kan crisis afwenden”

  Olsa Brakel deed door de verliespartij op Dikkelvenne het voorbije weekend een bijzonder slechte zaak. Niet alleen zakte geel-zwart verder weg in het klassement, bovendien zag de ploeg de concurrenten in de degradatiestrijd nagenoeg allemaal dichterbij sluipen. De kloof met de gevarenzone bedraagt nog slechts drie punten. Laat die kloof net met de ploeg zijn die Brakel zondag moet bekampen, met name Westhoek. Een belangrijke zespuntenmatch voor beide ploegen dus.