Auréle Vandeputte is niet te spreken over het feit dat er vandaag een BK doorgaat: “De wedstrijd in Louvain-la-Neuve had nooit de titel van Belgisch kampioenschap mogen krijgen.”
Volledig scherm
Auréle Vandeputte is niet te spreken over het feit dat er vandaag een BK doorgaat: “De wedstrijd in Louvain-la-Neuve had nooit de titel van Belgisch kampioenschap mogen krijgen.” © BELGA

Aurèle Vandeputte klaagt willekeur op BK indoor aan: “Bond respecteert de eigen regels niet”

ATLETIEKVandaag werd in Louvain-la-Neuve het Belgisch kampioenschap indoor afgewerkt. Door de coronamaatregelen besliste de organisatie enkel elite-atleten te laten starten en op bepaalde nummers enkele wildcards uit te delen. Op zich geen probleem, maar de organisatie besliste ook om, tegen alle regels in  in laatste instantie enkele tempomakers toe te voegen aan de mannenwedstrijden  over de 800m, de 1500m en de 3000m. Dat stootte verschillende atleten tegen de borst. “Dat ik niet mag meedoen tot daaraan toe, maar dit kan voor mij totaal niet door de beugel”, aldus Aurèle Vandeputte (25).

 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Ontgoochelde Rik De Mil: "De jongens die op het veld stonden, verdienden meer dan dit"
  Play

  Ontgoochel­de Rik De Mil: "De jongens die op het veld stonden, verdienden meer dan dit"

 2. Genk-doelman Vandevoordt krijgt grote verjaardagskaart
  Play
  Racing Genk

  Gen­k-doel­man Vande­voordt krijgt grote verjaar­dags­kaart