Audry Frankart was absoluut niet tevreden over het spel van zijn ploeg afgelopen weekend tegen Charleroi. Hij wil van zijn groep zondag een reactie zien in de derby tegen VDK Gent.
Volledig scherm
Audry Frankart was absoluut niet tevreden over het spel van zijn ploeg afgelopen weekend tegen Charleroi. Hij wil van zijn groep zondag een reactie zien in de derby tegen VDK Gent. © Geert De Rycke

Audry Frankart wil dat Saturnus Michelbeke de rug recht: “Ik wil reactie zien na slechte match tegen Charleroi”

volleybal liga ATwee wedstrijden, twee nederlagen. De balans van Saturnus Michelbeke oogt voorlopig niet mooi. Het verlies tegen Oudegem viel nog min of meer goed te praten wegens het kwaliteitsverschil, maar de wanprestatie tegen het bescheiden Charleroi afgelopen zondag viel veel minder in goede aarde. Coach Audry Frankart had het bijzonder moeilijk met hetgeen zijn team had laten zien. Hij verwacht komende zondag dan ook een duidelijke reactie in de derby tegen VDK Gent.

 1. Jean-Luc Dompé scoort eerste voor Zulte Waregem, met dank aan Kutesa: “Publiek houdt van creatieve spelers”
  voetbal 1A

  Jean-Luc Dompé scoort eerste voor Zulte Waregem, met dank aan Kutesa: “Publiek houdt van creatieve spelers”

  Vierde zege van het seizoen voor Zulte Waregem, en eindelijk ook een eerste doelpunt voor assistkoning Jean-Luc Dompé. De 26-jarige Franse vleugelspeler kon zich tegen Beerschot uitleven op zijn linkerflank, omdat Francky Dury opteerde voor een 4-3-3. “We moesten deze zespuntenmatch winnen en dat hebben we gedaan. Hopelijk kunnen we vanaf nu echt omhoog kijken.”
 2. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.
 1. Lars Coveliers en Berchem Sport pakken deugddoend punt tegen Lyra-Lierse (0-0): “Ons plan klopte”
  Voetbal tweede nationale B

  Lars Coveliers en Berchem Sport pakken deugddoend punt tegen Ly­ra-Lier­se (0-0): “Ons plan klopte”

  Na de ontgoocheling door de 1-0-nederlaag bij Hades vorige week, had Berchem de lastige opdracht om een nieuwe reactie in mekaar te boksen tegen Lyra-Lierse. Maar Lars Coveliers en zijn ploegmaats zetten hun voet naast de leider en in een partij die beide kanten op kon, zo zagen de bezoekers een doelpunt afgekeurd en kon Van Hoof een ultieme counter net niet afronden voor Berchem, bleef het uiteindelijk 0-0.