Doelpuntenmaker Ato Morgan dolde af en toe met de tegenstand en bij City Pirates konden ze alleen maar toekijken.
Volledig scherm
Doelpuntenmaker Ato Morgan dolde af en toe met de tegenstand en bij City Pirates konden ze alleen maar toekijken. © Jorghé Van Hecke

Ato Ampiah Morgan en Olympia Wijgmaal zetten City Pirates opzij na doeltreffende eerste helft: “Eindelijk gingen ze er vlotjes in”

voetbal tweede nationale BWie vanmiddag de eerste helft miste op Olympia Wijgmaal was er een beetje aan voor de moeite. In tegenstelling tot de eerdere matchen dit seizoen klaarden de blauwhemden de klus in die eerste vijfenveertig minuten tegen City Pirates. Op dat moment stond het al 3-0, zodat de tweede helft een maat voor niets werd.

 1. Kobe Goossens wint op Mallorca allereerste keer als prof en slaat meteen dubbelslag: “Ik draag deze zege op aan alle personen uit mijn dichte omgeving”
  Wielrennen profs

  Kobe Goossens wint op Mallorca allereer­ste keer als prof en slaat meteen dubbelslag: “Ik draag deze zege op aan alle personen uit mijn dichte omgeving”

  De voorbije jaren liet Kobe Goossens zich al enkele keren fraai opmerken in het peloton, maar winnen zat er nooit in. Daar is nu verandering in gekomen. De Baalse prof van Intermarché-Wanty-Gobert won de Trofeo Andratx. Die eerste zege smaakte naar meer, want daags nadien won Goossens ook de Trofeo de Tremuntana.
 2. Jolien Boumkwo na verbetering Belgisch record kogelstoten: “Ik ben vooral mentaal veel sterker geworden”
  Indooratletiek

  Jolien Boumkwo na verbete­ring Belgisch record kogelsto­ten: “Ik ben vooral mentaal veel sterker geworden”

  Afgelopen zondag was Jolien Boumkwo (29) één van de absolute uitblinkers op het Vlaamse kampioenschap indoor. De Gentse kogelstootster pakte er niet alleen de gouden medaille, maar ze verbeterde er ook het 26 jaar oude nationaal record. Met een fantastische worp van 17m01 deed ze elf centimeter beter dan Greet Meulemeester in 1997. “Hier heb ik heel hard voor getraind”, zegt ze.