De groepsfoto van het ATK-team bij Volvo Groep Van Houdt.
Volledig scherm
De groepsfoto van het ATK-team bij Volvo Groep Van Houdt. © RV

ATK kijkt reikhalzend uit naar het winterseizoen

DUATLON/TRIATLON/ATLETIEKHet atletiek/triatlon/oriëntatieteam ATK met onder meer Yannick Michiels, Stef Corthous, Gerd Devos, Shana Lauwers en Isabeau Lenaerts oogt na een sterke zomer klaar voor het winterseizoen. Op de teamvoorstelling in Geel presenteerde ATK drie nieuwkomers: oriëntatielopers Warre De Cuyper, Wouter Hus en triatleet Boris Verberne. 

 1. Frank Depestele blijft in de Europese kansen van Menen geloven: “We willen zo ver mogelijk geraken”
  VOLLEYBAL CEV CUP

  Frank Depestele blijft in de Europese kansen van Menen geloven: “We willen zo ver mogelijk geraken”

  Decospan Menen heeft de heenwedstrijd van de 1/16 finales in het kader van de CEV Cup tegen Guaguas Las Palmas verloren (3-1). Het team van trainer-coach Frank Depestele begon sterk aan het Europese duel, maar na winst in de eerste set ging het stroever en moeizamer. “We konden niet dezelfde receptiekwaliteit vasthouden”, verklaart de trainer-coach van Menen, toen hij in de luchthaven arriveerde. “Aanvallend maakten we ook te veel fouten.”
 2. Brusselaar Nicolas Baert gaat op ijs racen tegen ex-F1-rijders
  AUTOSPORT

  Brusselaar Nicolas Baert gaat op ijs racen tegen ex-F1-rij­ders

  Eigenlijk was de racescène dit weekend voor Nicolas Baert niet een met sneeuw bedekt skioord in de Franse Alpen, maar wel de Zuid-Afrikaanse omloop van Kyalami. Echter, de finale van de Intercontinental GT Challenge werd begin deze week om de bekende redenen naar 4 en 5 februari 2022 verplaatst en dus kwam er voor Nicolas Baert een weekend vrij, een weekend dat meteen de start van een nieuwe competitie zal betekenen.