T1 Bart Janssens heeft af te rekenen met een luxeprobleem: “Enkel aanvaller Kevin Van Loock en verdediger Pieter Michiels ontbreken nog.”
Volledig scherm
T1 Bart Janssens heeft af te rekenen met een luxeprobleem: “Enkel aanvaller Kevin Van Loock en verdediger Pieter Michiels ontbreken nog.” © Mpics

ASV Geel trekt met 19 (!) fitte spelers naar de topper tegen de buren van Wezel: “Heel moeilijk is om bepaalde knopen door te hakken”

VOETBAL EERSTE PROVINCIALEOp de voorlaatste speeldag van de heenronde wordt zaterdagavond om 19.30 uur in eerste provinciale de topper afgewerkt tussen de buren van ASV Geel en Wezel Sport. De thuisploeg liet de voorbije weken niets aan het toeval over, en liet een grote indruk na. Bovendien wordt trainer Bart Janssens geconfronteerd met positieve selectieproblemen.

 1. Topias Palmi (Limburg United) na kwalificatie tegen Leuven Bears voor de halve finales : “Half uur dramatisch”
  Basketbal BNXT Liga

  Topias Palmi (Limburg United) na kwalifica­tie tegen Leuven Bears voor de halve finales : “Half uur dramatisch”

  Met een mooie uitgangspositie verworven vrijdagavond in Leuven ontving Limburg United vol vertrouwen Leuven Bears voor de return in de kwartfinales van de beker van België. Met een bonus van negentien punten stonden de boys van T1 Raymond Westphalen met een half been in de halve finales. De Leuvense coach Eddy Casteels geeft nooit op. De Bears namen een verschroeiende start en speelden een half uur power play. Leuven leek freewheelend door te stoten naar de halve finales. In de laatste vijf minuten kon United de scheve situatie rechtzetten (61-72). Net zoals vorig seizoen wacht Okapi Aalst in de halve finales.
 2. KVK Wellen toont zich klaar voor herstart na puike oefenpot op Bocholt

  KVK Wellen toont zich klaar voor herstart na puike oefenpot op Bocholt

  Nu het overlegcomité pas weer groen licht gaf om de voetbalcompetitie te hervatten, maakt ook KVK Wellen zich op voor de herstart. Nadat een week geleden met 6-2 gewonnen werd van Zonhoven, trad het jonge team van coach Maxime Annys dit weekend aan op Bocholt. Spijts een 2-1-nederlaag lijkt het erop alsof de geelblauwe formatie klaar is voor de herstart. “Wij hebben voor aanvang van dit seizoen tot doel gesteld om rustig mee te draaien en die verwachting kan ingelost worden. Jammer dat we af en toe in al ons jeugdig enthousiasme de richtlijnen in de wind sloegen, maar al bij al kunnen we ons vinden in de prestaties voor nieuwjaar”, geeft de coach nog even mee.