Vreugde bij Loenhout SK na de winst tegen KV Bonheiden én de promotie
Volledig scherm
Vreugde bij Loenhout SK na de winst tegen KV Bonheiden én de promotie © Mpics

ASV Geel helpt pak Antwerpse provinciale clubs aan promotie

 1. Dennis Hamers en Eendracht Termien ontvangen zaterdag KRC Genk voor eerste oefenduel: “We gaan de supporters een aangename partij serveren”
  voetbal derde nationale B

  Dennis Hamers en Eendracht Termien ontvangen zaterdag KRC Genk voor eerste oefenduel: “We gaan de supporters een aangename partij serveren”

  Naar goede gewoonte speelt derdenationaler Eendracht Termien zaterdag om 16 uur gastheer voor grote buur KRC Genk. Het is ook meteen het eerste officiële aantreden van Dennis Hamers als trainer van Termien. Na acht jaar Tomas Daumantas neemt de Maasmechelaar er de trainersfakkel over. “De grasmat ligt er als een biljart bij en onze spelers willen net als die van KRC Genk de toeschouwers op een aangename oefenpartij trakteren”, zegt Dennis Hamers.
 1. Christophe De Keyser bestrijdt Belgische top in grootste triatlon van het land: “Mijn enige wedstrijd voor eigen volk”
  Triatlon Brugge

  Christophe De Keyser bestrijdt Belgische top in grootste triatlon van het land: “Mijn enige wedstrijd voor eigen volk”

  Zaterdag wordt rond 17.15 uur ter hoogte van het Sasplein voor de 18de keer de Triatlon door Brugge op gang geschoten. Na twee jaar corona-ellende zonder wedstrijd maken atleten en toeschouwers zich op voor een sportieve hoogdag. Met name een kwarttriatlon in één van de meest tot de verbeelding sprekende decors: de historische binnenstad van Brugge en de polders van het Brugse Ommeland.