Astrid Dierckx en An-Sophie Mestach domineerden op het BK padel in Gentbrugge.
Volledig scherm
Astrid Dierckx en An-Sophie Mestach domineerden op het BK padel in Gentbrugge. © Padel by Tennis Vlaanderen / RV

Astrid Dierckx en An-Sophie Mestach zijn Belgisch kampioen padel: “Terug ons beste niveau”

Op de banen van Padel 4U2 in Gentbrugge werd de voorbije week het BK padel afgewerkt. Bij de vrouwen was de Antwerpse inbreng in de eindfase van het toernooi alweer groot. Op Astrid Dierckx en An-Sophie Mestach (Stepp) stond er geen maat. Zij versloegen in finale Evelyne Dom en Michelle Van Mol (Forest Hills) met 6-2, 6-1. 

 1. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.
 2. Jason Bourdouxhe en Rupel Boom temperen verwachtingen voor competitiestart tegen Ninove: “We hebben nog tijd nodig”
  voetbal eerste nationale

  Jason Bourdouxhe en Rupel Boom temperen verwachtin­gen voor competitie­start tegen Ninove: “We hebben nog tijd nodig”

  Rupel Boom hield afgelopen zaterdag in het bekerduel bij Diegem (0-4-winst, red.) een geslaagde generale repetitie voor de komst van Ninove woensdagavond. Een competitiestart waar Jason Bourdouxhe, overgekomen van Moeskroen en vooral een verleden in Nederland bij FC Eindhoven, Emmen en Helmond Sport met vertrouwen naar toeleeft. Weliswaar met een kanttekening.