Kris Vansnick (Asterix Avo): "We gaan ons niet blindstaren op het resultaat tegen Olympiakos Piraeus".
Volledig scherm
Kris Vansnick (Asterix Avo): "We gaan ons niet blindstaren op het resultaat tegen Olympiakos Piraeus". © Geert De Rycke

Asterix Avo speelt Europees in de Champions League nog voor de eerste wedstrijd in de Belgische Liga wordt afgewerkt: “Zoektocht naar nieuw spelconcept”

Dinsdag speelt Asterix Avo de heenwedstrijd van de Champions League tegen Olympiakos Piraeus. In de ‘Melina Merkouri’ sporthal ontmoet het team uit Beveren de Griekse kampioenen. Volgende week dinsdag komt Olympiakos met hun sterke formatie naar de sporthal van Beveren om de terugwedstrijd af te werken.

 1. Jean Max (KMR Biesen) zit met bedenkingen na corona-uitbraak: “Wie brengt duidelijkheid in de te volgen procedure?”
  VOETBAL DERDE PROVINCIALE A

  Jean Max (KMR Biesen) zit met bedenkin­gen na corona-uit­braak: “Wie brengt duidelijk­heid in de te volgen procedure?”

  Of het eerste elftal van derdeprovincialer KMR Biesen zondag de korte verplaatsing naar Membruggen zal maken, is op dit ogenblik zeer de vraag. Na een positieve melding bij één van de reservespelers donderdagmorgen, bleek in de vooravond dat nog vijf spelers bij een zelftest een positieve indicatie noteerden. De dienstdoende ref noteerde zulks in bijzijn van beide teams en allicht zal voor de groene tafel van het PC later een definitief uitsluitsel geveld worden. “Geen van beide teams wil in dit geval spreken van een forfait”, aldus Jean Max, gerechtigd correspondent bij KMR Biesen. “Vraag aan de spelers of ze willen voetballen en zij zullen allen volmondig ‘ja’ antwoorden. Alleen kan je de gezondheid van de mensen uiteraard niet in het gedrang brengen en moet je nuchter de juiste beslissing nemen.”
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.