Britt Rampelberg: "Een druk programma: zondag tegen Fixit en maandag reizen we naar Montenegro."
Volledig scherm
Britt Rampelberg: "Een druk programma: zondag tegen Fixit en maandag reizen we naar Montenegro." © Guy Verbraeken / RV

Asterix Avo met libero Britt Rampelberg plaatst zich als eerste team voor de bekerfinale in februari: “We willen nog meer doelstellingen bereiken”

Volleybal Liga ANa twee gewonnen sets was Asterix Avo in Leuven zeker van een plaats in de bekerfinale op 26 februari. Het werd uiteindelijk een 0-3-overwinning voor het team van coach Vansnick. Dit wordt de 24ste bekerfinale voor Asterix Avo. De eerste doelstelling is bereikt. Voor de andere halve finale tussen VDK Gent en Hermes Oostende is men nog volop aan het onderhandelen om een geschikte datum te vinden.

 1. Kristof Sulmon bindt opnieuw de voetbalschoenen aan bij Boka United: “Het kriebelde, maar deze interim zal slechts zes maanden duren”
  Voetbal eerste provinciale

  Kristof Sulmon bindt opnieuw de voetbal­schoe­nen aan bij Boka United: “Het kriebelde, maar deze interim zal slechts zes maanden duren”

  Boka United staat na twintig speeldagen op de vijftiende plaats in eerste provinciale. Zondag gaat de ploeg op bezoek bij leider Beigem Humbeek. Kristof Sulmon zal opnieuw zijn plaats onder de lat innemen en dat is best verrassend. De zesendertigjarige ancien van vele veldslagen had op het einde van vorig seizoen immers zijn voetbalpensioen aangekondigd.
 2. Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen
  Tweakers

  Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen

  Fervent gamer en vaak onderweg? Dan ben je mogelijk gebaat bij een controller waar je smartphone in past. “Voor iets meer dan 100 euro kun je heel fijn gamen en ligt er een hele wereld aan – vaak gratis – spelletjes aan je voeten”, zegt Wout Funnekotter, hoofdredacteur bij technologiesite Tweakers. Hij onderwierp de twee meest gangbare controllers voor smartphones aan een vergelijkingstest.