Silke Van Avermaet (links): “Als de doelstellingen lukken - zoals tegen Limburg - dan groei je als team automatisch naar een hoger niveau.”
Volledig scherm
Silke Van Avermaet (links): “Als de doelstellingen lukken - zoals tegen Limburg - dan groei je als team automatisch naar een hoger niveau.” © Geert De Rycke

Asterix Avo mag na een prachtprestatie tegen Limburg als koploper van de Liga naar de halve finale van de play-offs

“Deze prestatie hadden we nodig om volgende week dinsdag aan de halve finale van de play-offs te beginnen”, luidt de eerste conclusie van Asterixcoach Kris Vansnick na de knappe 3-0-overwinning tegen Jaraco As-Tongeren. “Dit was een topmatch, want vooral de twee eerste sets bood de Limburgse ploeg, met een sterke Lore Gillis, geweldig veel weerstand. Op het einde van elke set konden we de poweraanvallen van de Limburg Volley Ladies zeer goed verdedigen. Deze overwinning hebben we verdiend dankzij de inzet op de trainingen.”

 1. Clara Wellens: “Onze motivatie met het Antwerps Volley Team blijft intact tot de laatste speeldag”
  Vrouwenvolleybal Liga A

  Clara Wellens: “Onze motivatie met het Antwerps Volley Team blijft intact tot de laatste speeldag”

  We hebben het al te vaak moeten schrijven dit seizoen: een dapper vechtend Antwerp Volley Team heeft woensdagavond in Gent alweer een mogelijke setwinst door de vingers laten glippen. Het is bijzonder knap dat de Antwerp Volley Ladies telkens de moed bijeenschrapen om de volgende wedstrijd opnieuw met volle inzet aan te vatten. Zaterdag proberen ze het opnieuw tegen VC Oudegem.
 1. "Ongelooflijk!": ook Portugees José de Sousa smijt ninedarter op Premier League darts
  Play

  "Ongeloof­lijk!": ook Portugees José de Sousa smijt ninedarter op Premier League darts

 2. Red Flame Justine Vanhaevermaet in onze HLN SPORTCAST: “Ik denk nog niet aan terugkeer naar België”
  Vrouwenvoetbal

  Red Flame Justine Vanhaever­maet in onze HLN SPORTCAST: “Ik denk nog niet aan terugkeer naar België”

  8 april