Door de vele geblesseerden is het de laatste weken vaak puzzelen voor trainer Yves De Corte (l.) en zijn assistent Rudy De Donder (r.).
Volledig scherm
Door de vele geblesseerden is het de laatste weken vaak puzzelen voor trainer Yves De Corte (l.) en zijn assistent Rudy De Donder (r.). © Geert Tresignie

Assistent-trainer Rudy De Donder (KFC Wambeek-Ternat): “We mikken op de linkerkolom”

VOETBAL EERSTE PROVINCIALEDe supporters van KFC Wambeek-Ternat moesten even wachten op de eerste overwinning van hun team, maar na de 1-2-zege tegen Bertem-Leefdaal volgde al snel de tweede driepunter (3-0 tegen Huldenberg). De Pajotse eersteprovincialer gaat zaterdag op het veld van Houtem-Oplinter voor een derde winst op rij.

  1. Roeselare heeft na uitschakeling in beker oplapwerk voor de topper in Maaseik: “Vooruit blijven kijken”
    Volleybal Beker van België

    Roeselare heeft na uitschake­ling in beker oplapwerk voor de topper in Maaseik: “Vooruit blijven kijken”

    Knack Roeselare zal dit seizoen geen zevende bekeroverwinning op rij boeken. De ploeg van trainer Steven Vanmedegael botste woensdag op een sterk Menen dat verrassend kwam winnen in de Tomabelhal. Een nederlaag komt nooit gelegen, maar de bekeruitschakeling is allerminst een goede voorbereiding op de topper in Maaseik en de start van de Europese competitie. De sportieve staf heeft oplapwerk.