Theo Dilissen, Joost Brancart en Sebastian Apers zijn allen nieuw bij de heren.
Volledig scherm
Theo Dilissen, Joost Brancart en Sebastian Apers zijn allen nieuw bij de heren. © Geert Tresignie

Asse-Ternat begint aan seizoen in landelijke: “De kloof tussen dames en heren wordt gedicht”

BasketbalDe eerste basketkorven in het nieuwe seizoen zijn gescoord. De dames van Asse-Ternat wonnen met 58-53 van Grimbergen. De heren startten ongewild met een valse noot. Hun match tegen Turnhout werd uitgesteld omwille van een coronabesmetting. Het bestuur maakt er werk van om het verschil tussen beide teams helemaal weg te werken.

 1. Youngster Nick Van Diest (P.Eisden) debuteert zaterdag voor eigen publiek: “Na Hoogstraten wil ik ook tegen mijn ex-club SK Heist de overwinning vieren”

  Youngster Nick Van Diest (P.Eisden) debuteert zaterdag voor eigen publiek: “Na Hoogstra­ten wil ik ook tegen mijn ex-club SK Heist de overwin­ning vieren”

  Het gaat plots allemaal snel voor youngster Nick Van Diest. De zoon van ex-Lommelspeler Wim Van Diest maakte vorig weekend in Hoogstraten zijn debuut voor Patro en dit tot ieders tevredenheid. Zaterdag komt ex-club SK Heist op bezoek, waar hij begin september door Eisden werd weggekaapt. Zenuwen kent Nick niet. “Van meerdere Heistspelers kreeg ik deze week lovende berichtjes voor mijn debuut toegestuurd, maar zaterdag wil ik en mijn team kost wat kost hun zegereeks beëindigen”, klinkt Van Diest kordaat.
 1. Energieprijzen december: dit zijn de nieuwe gemiddelde bedragen voor gas en elektriciteit op je jaarfactuur
  Mijnenergie

  Energie­prij­zen december: dit zijn de nieuwe gemiddelde bedragen voor gas en elektrici­teit op je jaarfac­tuur

  Aan de stevige daling van de energieprijzen lijkt stilaan een einde te komen. Na twee maanden van stevige correcties, vallen de jaarprijzen nu nog slechts terug met 42,70 euro voor elektriciteit en met 127,50 euro voor aardgas. Dat blijkt uit prognoses van Mijnenergie.be. Verschillende factoren wijzen er bovendien op dat we richting een stagnering of zelfs een nieuwe stijging evolueren.