Arthur Van Den Boer pakte als eerste van de drie broers de provinciale titel.
Volledig scherm
Arthur Van Den Boer pakte als eerste van de drie broers de provinciale titel. © Koen Merens

Arthur Van Den Boer opent provinciaal feestje: “Drie kampioenen in één weekend is uniek”

VeldrijdenZondagavond was een feestje ten huize Van Den Boer op zijn plaats. Arthur Van Den Boer werd op zaterdag provinciaal kampioen bij de eerstejaarsnieuwelingen. Enkele uren later deed broer Seppe dat kunststukje over, maar dan bij de juniores. Op zondag was jongere broer Bas aan de beurt. Hij triomfeerde bij de jongste aspiranten.

 1. Vijfde seizoen voor Philippe Huart in de Ford Fiesta Sprint Cup 2022
  autosport

  Vijfde seizoen voor Philippe Huart in de Ford Fiesta Sprint Cup 2022

  Ford Peerlings blijft aanwezig in de Ford Fiesta Sprint Cup en één van de drie wagens komt sowieso opnieuw in handen van Philippe Huart. Zonder tweevoudig kampioen Kenny Herremans aan de start in 2022, geniet hij aldus de eer om als enige rijder voor een vijfde seizoen te gaan in de Ford Fiesta Sprint Cup. De Leuvenaar was er immers bij toen in 2018 het startschot werd gegeven van de unieke Ford-merkencup.
 2. Het onthutsende verhaal van Wolfgang Reip over zijn ziekte hyperacusis: “Ik ben nog een schaduw van wie ik was”
  autosport

  Het onthutsen­de verhaal van Wolfgang Reip over zijn ziekte hyperacu­sis: “Ik ben nog een schaduw van wie ik was”

  Wolfgang Reip ontpopte zich goed tien jaar geleden van gamer tot professioneel racer en stond in 2014 zelfs aan de start van de 24 uur van Le Mans om een jaar later kampioen te worden in de gerenommeerde Blancpain GT Series. Niet lang daarna stokte zijn carrière in de autosport echter en vandaag luidt zijn boodschap op zijn sociale media: “Ik ben gehandicapt.” Het relaas van een droom die een nachtmerrie werd.
 3. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.