Het podium bij de tweedejaarsnieuwelingen met Belgisch kampioen Arthur Van Den Boer, Leander De Gendt en Keano Geens.
Volledig scherm
Het podium bij de tweedejaarsnieuwelingen met Belgisch kampioen Arthur Van Den Boer, Leander De Gendt en Keano Geens. © Hans Fruyt

Arthur Van Den Boer in Meulebeke van start tot finish: “Vijf zeges op vijf crossen: beter kan niet”

Veldrijden nieuwelingenFoutloos! Zo ziet het parcours van tweedejaarsnieuweling Arthur Van Den Boer er dit seizoenbegin uit. In Meulebeke zette hij met ruime voorsprong de Berencross op zijn naam. Al de vijfde zege op vijf veldritten voor de Belgische kampioen uit Elewijt.

  1. Louis Oyama (RWDM) heeft zich aangepast aan Belgische klimaat en voetbal: “We moeten voor onze fans alles doen om die titel te pakken”
    voetbal challenger pro league

    Louis Oyama (RWDM) heeft zich aangepast aan Belgische klimaat en voetbal: “We moeten voor onze fans alles doen om die titel te pakken”

    Het heeft wat langer geduurd dan dat hij zelf had gedacht of verwacht, maar intussen is Louis Oyama een zeer belangrijke pion geworden in de (basis)ploeg van trainer Vincent Euvrard. De offensieve middenvelder, één van de zes Brazilianen die is overgekomen van zusterclub Botafogo, hoopt een mooie carrière uit te kunnen bouwen in Europa. Vrijdagavond trekt hij met RWDM naar Jong Genk.