Arnor Van Leemputten (archief): “Leuven is traditioneel een heel erg leuk tornooi. De organisatie is altijd super in orde.”
Volledig scherm
Arnor Van Leemputten (archief): “Leuven is traditioneel een heel erg leuk tornooi. De organisatie is altijd super in orde.” © facebook.com/arnor.vanleemputten

Arnor Van Leemputten is klaar voor BK-manche in Leuven: “De locatie in het midden van het Ladeuzeplein is één van de mooiste van het circuit”

beachvolleybalArnor Van Leemputten maakt zich op voor de manche van het BK beachvolley in Leuven. Voor de gelegenheid zal hij aantreden met Jens Christiaens. Voor beide beachvolleyballers is Leuven een speciaal toernooi. “We kunnen wel wat supporters verwachten”, klinkt het.

  1. Thomas Joseph in Internatie in Reningelst: “We komen met een heel sterke ploeg aan de start en zullen worden geviseerd”
    Wielrennen

    Thomas Joseph in Internatie in Reningelst: “We komen met een heel sterke ploeg aan de start en zullen worden geviseerd”

    Elite zonder contract Thomas Joseph uit Kemmel start donderdag met het continentale Tarteletto-Isorex in de Internatie in Reningelst met rugnummer 1. “Ik hoop alvast een goede prestatie neer te zetten”, aldus Thomas. “Winnen is moeilijker geworden. Alles moet daarvoor in de juiste plooi vallen. We komen met een heel sterke ploeg aan de start en zullen ook worden geviseerd. Er zal naar ons worden gekeken.”