Arnor Van Leemputten (archief): “Leuven is traditioneel een heel erg leuk tornooi. De organisatie is altijd super in orde.”
Volledig scherm
Arnor Van Leemputten (archief): “Leuven is traditioneel een heel erg leuk tornooi. De organisatie is altijd super in orde.” © facebook.com/arnor.vanleemputten

Arnor Van Leemputten is klaar voor BK-manche in Leuven: “De locatie in het midden van het Ladeuzeplein is één van de mooiste van het circuit”

beachvolleybalArnor Van Leemputten maakt zich op voor de manche van het BK beachvolley in Leuven. Voor de gelegenheid zal hij aantreden met Jens Christiaens. Voor beide beachvolleyballers is Leuven een speciaal toernooi. “We kunnen wel wat supporters verwachten”, klinkt het.

 1. Gaëtan Coucke gaat met Malinwa in Cercle voor tweede zege en clean sheet op rij: “Van buitenaf waren er veel defensieve twijfels”
  Voetbal Jupiler Pro League

  Gaëtan Coucke gaat met Malinwa in Cercle voor tweede zege en clean sheet op rij: “Van buitenaf waren er veel defensieve twijfels”

  Opluchting. Dat gevoel overheerste ook bij Gaëtan Coucke (24) na de 3-0-overwinning tegen Union. De nul is van het bord. “Die eerste driepunter maakte het deze week toch aangenamer op training”, aldus de doelman. Ook die andere nul is van de tabellen, die van de clean sheets. “Dat doet zeker deugd. Vooral omdat er geschreven werd dat we defensief kwetsbaar waren.”
 2. RedAnt Racing als één van de topfavorieten in 24 Hours of Zolder

  RedAnt Racing als één van de topfavorie­ten in 24 Hours of Zolder

  Het Oost-Vlaamse RedAnt Racing heeft een drukke autosportzomer, want na de vierde meeting van de Porsche Carrera Cup Benelux in Assen afgelopen weekend en eerder deze zomer een schitterende teamprestatie in de 24 gaat het team van de familie Redant dit weekend op zoek naar de zege in de 24 Hours of Zolder. RedAnt Racing doet een beroep op drie Porsche en dertien rijders en dat met duidelijke ambities, getuige de derde en vierde plaats tijdens de kwalificaties donderdag.
 1. Racing Mechelen ontvangt Drongen zonder Dean Doncos wiens seizoen mogelijk voorbij is: “Dit is een zware klap”
  Voetbal Beker van België

  Racing Mechelen ontvangt Drongen zonder Dean Doncos wiens seizoen mogelijk voorbij is: “Dit is een zware klap”

  Zondag probeert Racing Mechelen door te stoten naar de volgende ronde van de Beker van België ten koste van derde nationaler Drongen en dat zal het zonder Dean Doncos moeten doen. De Mechelaar, pas hersteld van een probleempje aan de bil, scheurde eerder deze week op training de voorste kruisband van zijn knie af en moet maanden revalideren. Zo lijkt het seizoen van de 23-jarige aanvaller al voorbij nog voor het goed en wel begon.