Arno Vanhaecke eerder deze winter in Loenhout: hij wil ook iets maken van zijn laatste wegseizoen bij de junioren.
Volledig scherm
Arno Vanhaecke eerder deze winter in Loenhout: hij wil ook iets maken van zijn laatste wegseizoen bij de junioren. © Mpics

Arno Vanhaecke, veertiende op BK, even niet in het veld: “Ik wil op de weg eens het podium halen”

veldrijden junioresArno Vanhaecke, twee weken terug verrassend veertiende op het BK, komt dit weekeinde niet in actie. De crosser uit Aalbeke is bezig aan een trainingsblok en zal misschien nog in Lille (6/2) en Gavere (12/2) op de crossfiets springen.

 1. Birger Van Dael (Pelt) na missen promotie: “Begrijp frustraties supporters, maar hebben niet met de rem op gespeeld”
  Voetbal eindronde derde amateur

  Birger Van Dael (Pelt) na missen promotie: “Begrijp frustra­ties supporters, maar hebben niet met de rem op gespeeld”

  Esperanza Pelt speelt ook volgend seizoen in derde amateurklasse. De Noord-Limburgers gingen op het veld van Overijse met 2-1 de boot in. Weg promotiekansen en een stevige opdoffer. Ook voor de fans die op de sociale media hun ongenoegen uitten. “Ik begrijp de reacties, maar het is niet zo dat we het hebben laten hangen”, reageert Birger Van Dael. “We wilden allemaal de promotie, maar jammer genoeg liep het in de cruciale wedstrijden net iets minder.”
 2. Olsa Brakel wuift kersvers prof Visar Shala uit met eindrondezege: “Zijn overstap naar Antwerp betekent dat we goed bezig zijn”
  voetbal tweede nationale

  Olsa Brakel wuift kersvers prof Visar Shala uit met eindronde­ze­ge: “Zijn overstap naar Antwerp betekent dat we goed bezig zijn”

  Een jeugdig Olsa heeft voor een stevige stunt gezorgd door met 1-2 te gaan winnen op het veld van Lyra-Lierse. Ondanks de winst zit het seizoen er voor de jongens van coach Nijst wel op, want de club vroeg geen licentie aan voor eerste nationale. Met de winst zorgde de ploeg wel voor een gepast afscheid voor Visar Shala die volgend seizoen prof wordt bij eersteklasser Antwerp. Kevin Haezebroeck was voor de gelegenheid coach op Lyra-Lierse.