Op het Wilrijkse Plein te Antwerpen vierde Arno Van Dessel zijn eerste twee caps bij de Red Lions. Het was genieten voor de speler van Herakles.
Volledig scherm
Op het Wilrijkse Plein te Antwerpen vierde Arno Van Dessel zijn eerste twee caps bij de Red Lions. Het was genieten voor de speler van Herakles. © Belga

Arno Van Dessel viert debuut bij de Red Lions: “Genieten, want je speelt met de beste spelers ter wereld”

hockey pro leagueHet gaat snel voor Arno Van Dessel. In november was hij nog de jongste ‘Young Red Lion’ op het WK U21 in India en vrijdag en zaterdag maakte hij zijn debuut bij de grote jongens om de Pro League in Antwerpen tegen Spanje. “Bij een eerste cap voor eigen publiek spelen maakt het helemaal speciaal”, lacht de 18-jarige speler van Herakles.

  1. Gilles Magnus pakt zege in Wereldbeker voor toerwagens: “In mijn laatste kwalificatie zette ik de ronde van mijn leven neer”
    autosport

    Gilles Magnus pakt zege in Wereldbe­ker voor toerwagens: “In mijn laatste kwalifica­tie zette ik de ronde van mijn leven neer”

    Gilles Magnus deed tijdens de Spaanse manche van het FIA WTCR-kampioenschap een uitstekende zaak. Op het circuit van Aragon boekte hij een pole positie, snelste wedstrijdronde en zege in de eerste race. In de tweede race vertrok hij als tiende, maar ook daar wist onze landgenoot wat punten te sprokkelen. Dat levert hem ook de tweede plaats in de tussenstand op voor hij volgend weekend richting Portugal trekt.