Arno Van de Velde trekt vrijdag met Menen naar zijn ex-ploeg Roeselare: “Ik kijk ernaar uit om iedereen terug te zien.”
Volledig scherm
Arno Van de Velde trekt vrijdag met Menen naar zijn ex-ploeg Roeselare: “Ik kijk ernaar uit om iedereen terug te zien.” © Foto Beckx / RV

Arno Van de Velde over zijn overgang naar Menen: “Ik wil het plezier terugvinden en mijn niveau opnieuw opkrikken”

VOLLEYBAL EUROMILLIONS LEAGUEDecospan Menen zit in de ‘Belgische fase’ van zijn oefenprogramma. Na duels tegen Gent (1-3-winst), Lindemans Aalst (2-2) en VH Leuven (5-0-verlies) speelt de grensploeg vrijdag in Roeselare. De dag nadien is er de terugwedstrijd in eigen zaal tegen Gent.

 1. Jarne Lesuisse (Limburg United): “Knappe collectieve prestatie tegen Spirou Charleroi”
  basketbal bnxt-league

  Jarne Lesuisse (Limburg United): “Knappe collectie­ve prestatie tegen Spirou Charleroi”

  Deze week kreeg Limburg United het verschrikkelijke nieuws te verwerken van de zware knieblessure voor Quentin Serron. De Belgian Lion blesseerde zich op training en scheurde zijn voorste kruisbanden af. Met de komst van Spirou Charleroi moest T1 Raymond Westphalen het ook nog stellen zonder Maxime De Zeeuw en de Amerikaanse spelmaker Alex Stein. Het werd een spannende, aangename partij tegen Charleroi. Lange tijd een close-game, maar een collectief sterk United met een glansrol voor topschutter Jonas Delalieux, Cliff Hammonds en een sublieme Jarne Lesuisse kon in een zinderende slotfase verdiend (90-78) de punten in de Alverberg houden.
 1. Jasper Buyl ziet flitsend FT Antwerpen weer uithalen in derby tegen Malle (9-3): “Nederlaag tegen Herentals behoort meteen tot het verleden”
  Futsal eerste nationale

  Jasper Buyl ziet flitsend FT Antwerpen weer uithalen in derby tegen Malle (9-3): “Nederlaag tegen Herentals behoort meteen tot het verleden”

  Na de verrassende thuisnederlaag vorige week tegen Real Herentals heeft FT Antwerpen zich prima herpakt in de competitie. De streekderby tegen Malle werd met duidelijke 9-3-cijfers gewonnen. Na negen speeldagen blijven de Sinjoren aan de leiding staan. Vermits niet alle ploegen evenveel matchen gespeeld hebben, zegt die klassering nog niet zo veel.