Arno Van Bergen keek na de nederlaag op Tempo Overijse ook vooruit naar het komende drieluik: "Minstens vier op zes pakken."
Volledig scherm
Arno Van Bergen keek na de nederlaag op Tempo Overijse ook vooruit naar het komende drieluik: "Minstens vier op zes pakken." © Geert De Rycke

Arno Van Bergen (Svelta Melsele) streng na nederlaag tegen Tempo Overijse: “Niet op de afspraak in de eerste helft”

voetbal derde nationale BSvelta Melsele kon op eigen veld niet stunten tegen Tempo Overijse: 1-4. De wet van de sterkste - Tempo had de score verder kunnen uitdiepen. “Als we onze taken even goed hadden uitgevoerd als vorige week, hadden we die doelpunten niet geslikt”, sakkerde een strenge Arno Van Bergen.

 1. Julie Brouwers en Arne Baers zijn Limburgse lichtpunten op WK in Hoogerheide
  Veldrijden WK

  Julie Brouwers en Arne Baers zijn Limburgse lichtpun­ten op WK in Hoogerhei­de

  Het WK van de Limburgers leverde één medaille op: brons voor Julie Brouwers in de mixed team relay. Brouwers zette met een tiende plaats bij de beloften ook de beste prestatie neer. Toch moet de Hamse op zoek naar een nieuwe ploeg, want Deceuster-Bonache zet haar na dit seizoen op straat. Arne Baers, vijftiende bij de beloften, was de andere Limburger die Hoogerheide met een goed gevoel verliet.
 2. Julie Brouwers wordt knap tiende op het WK, maar moet wel op zoek naar een nieuwe ploeg: “Team wil inzetten op de jeugd”
  Veldrijden WK beloften

  Julie Brouwers wordt knap tiende op het WK, maar moet wel op zoek naar een nieuwe ploeg: “Team wil inzetten op de jeugd”

  Julie Brouwers heeft een knappe tiende plaats gepakt op het WK in Hoogerheide. De uit Ham afkomstige belofte zette na een minder goede start de achtervolging in en streed lange tijd met de Amerikaanse Madigan Munro voor de tiende stek. “Ik geraakte ze niet kwijt en ze wilde niet overnemen. Bij de laatste passage over de balken heb ik nog eens alles gegeven”, vertelt Brouwers die ook minder goed nieuws had. “Deceuster-Bonache heeft me op straat gezet. De ploeg wil inzetten op de jeugd.”
 3. STREAMINGTIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel
  TV

  STREAMING­TIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel

  Terwijl Netflix nog volop debatteert of het een vervolgseizoen wil op ‘That ‘90s Show’, de recente spin-off van ‘That ‘70s Show’, doken wij de archieven in op zoek naar spin-offs die wel een gezond en lang leven beschoren waren. Hoewel de geschiedenis al een paar keer heeft aangetoond dat spin-offs vaker inferieur zijn aan hun voorlopers (denk maar aan ‘The Mandalorian’-spin-off ‘The Book of Boba Fett’ of de ‘Friends’-spin-off ‘Joey’) hebben we er toch vijf gevonden die het succes van hun voorouder niet alleen evenaren, maar zowaar overtreffen. Een overzicht!