Arno Van Bergen was streng voor Svelta Melsele na de duidelijke nederlaag in Erpe-Mere: “Elke tweede bal was voor de thuisploeg.”
Volledig scherm
Arno Van Bergen was streng voor Svelta Melsele na de duidelijke nederlaag in Erpe-Mere: “Elke tweede bal was voor de thuisploeg.” © Geert De Rycke

Arno Van Bergen en Svelta Melsele maatje te klein voor Erpe-Mere: “We hebben onze job niet gedaan”

voetbal derde nationale A4-1, wat valt daar over te vertellen? Svelta hing nog voor het uur in de touwen. Erpe-Mere toonde zich simpelweg en klasse sterker. “We hebben te weinig karakter getoond”, klonk Arno Van Bergen streng. Het wordt een heftige week in Melsele: komende week Eppegem over de vloer komt.

 1. Luna Vanzeir en KRC Genk Ladies zitten met 6 op 6 leidersduo op de hielen: “De titelstrijd ligt volledig open en wij gaan voluit onze kans”
  PREMIUM
  VROUWENVOETBAL SUPER LEAGUE PO1

  Luna Vanzeir en KRC Genk Ladies zitten met 6 op 6 leidersduo op de hielen: “De titel­strijd ligt volledig open en wij gaan voluit onze kans”

  KRC Genk Ladies heeft de start in PO1 niet gemist. Met overwinningen tegen leider OHL en Club Brugge doen de Genkies goede zaken in de rangschikking. De kloof met de top is haast gedicht. Ook Anderlecht schoof immers gisteravond met 1-0 onderuit tegen Standard. Met vijf teams op één zakdoek ligt de titelstrijd weer volledig open. Vrijdagavond komt AA Gent op bezoek. “Het wordt onze derde wedstrijd op zeven dagen. Gent is ons “zwart beest”. We verloren in de competitie zowel thuis als buitenshuis. We hebben tegen deze club dus nog iets goed te maken”, weet Luna Vanzeir.
  Genk