De Borsbeekse kapitein Arno Hiers won met zijn ploeg de derby op het veld van Eendracht Houtem. De Zebra’s maken voorlopig hun favorietenrol waar en staan bovenaan het klassement.
Volledig scherm
De Borsbeekse kapitein Arno Hiers won met zijn ploeg de derby op het veld van Eendracht Houtem. De Zebra’s maken voorlopig hun favorietenrol waar en staan bovenaan het klassement. © Geert De Rycke

Arno Hiers en Borsbeke trekken aan het langste eind in derbyklassieker tegen Houtem: “Onze beste start sinds jaren”

voetbal tweede provinciale BLiefst dertien jaar was het geleden dat de buren van Eendracht Houtem en De Toekomst Borsbeke nog een keer de degens kruisten. De streekderby lokte zaterdagavond als vanouds aardig wat volk naar de Kloosterstraat. Die supporters kregen een superieure bezoekersploeg te zien die na een dik uur spel met doelpunten van Van Den Steen en Fonck op rozen zat. De Rouck gaf Houtem nog even hoop, maar de gelijkmaker zat er niet meer in.

  1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
    HLN Shop

    Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

    Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.