Arno Claeys zette vorige week zaterdag met voorsprong de wedstrijd in Hooglede op zijn naam.
Volledig scherm
Arno Claeys zette vorige week zaterdag met voorsprong de wedstrijd in Hooglede op zijn naam. © Foto Coghe

Arno Claeys zaterdag in Rollegem, zondag in Ichtegem: “Zo laat op het seizoen is trainen en koersen mentale kwestie”

wielrennen beloftenTwee West-Vlaamse opdrachten voor Arno Claeys dit weekeinde. Zaterdag komt hij aan de start van de manche van de Road Series U23 in Rollegem, zondag rijdt hij in Ichtegem de Grote Prijs Jules Vanhevel, een interclub.

 1. Jan Van Clé coördineert de eerste Europese wedstrijden van Achel: “Het is meer dan een uitdaging”
  Volleybal Challenge Cup

  Jan Van Clé coördi­neert de eerste Europese wedstrij­den van Achel: “Het is meer dan een uitdaging”

  Bij Tectum Achel worden maandagavond de koffers gepakt voor de eerste Europese trip van de Noord-Limburgers. De Achelse delegatie vertrekt in de nacht van maandag op dinsdag naar Amsterdam om er in alle vroegte de vlucht naar Valencia te pakken. Delegatieleider Jan Van Clé is al enkele maanden met de voorbereidingen bezig. De Mechelaar zetelt in de adviesraad van de club en werd door voorzitter en volleymakker Joos Gysen gevraagd om de campagne te coördineren. “Het was een uitdaging, maar wel leuk om te doen”, vertelt hij.
 2. Dario Bogaerts blijft met Berg en Dal als enige ploeg ongeslagen: “Bevestiging dat we collectief sterk zijn”
  VOETBAL EERSTE PROVINCIALE

  Dario Bogaerts blijft met Berg en Dal als enige ploeg ongeslagen: “Bevesti­ging dat we collectief sterk zijn”

  De bovenste helft van het klassement in eerste provinciale heeft eerder weg van een doolhof. Dat heeft te maken met de twee uitgestelde wedstrijden, die Wezel de komende weken moet afwerken. Berg en Dal gaat intussen op zijn elan door. Al kroop het dit weekend in Antonia door het oog van de naald. Na de late gelijkmaker van de thuisploeg trok Wouter Smeets in de slotminuut de achtste zege voor Meerhoutse formatie over de streep (2-3).
 1. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.
 2. Berlaar-Heikant moet na 2-0-voorsprong tevreden zijn met een punt: “Dit voelt toch een beetje aan als een nederlaag”
  Voetbal derde nationale B

  Ber­laar-Hei­kant moet na 2-0-voorsprong tevreden zijn met een punt: “Dit voelt toch een beetje aan als een nederlaag”

  Ongekende weelde bij Berlaar-Heikant, dat in zijn thuiswedstrijd tegen Wellen een verdiende 2-0-voorsprong bij elkaar voetbalde. Maar de thuisploeg kon die voorsprong niet vasthouden en moest vrede nemen met een 2-2-gelijkspel, nadat bezoeker Vanderheiden in de 85ste minuut een corner kon binnenkoppen. Zonde van die twee verloren punten, maar Heikant is wel vier wedstrijden ongeslagen.